ANELI PODVODILA DEVOJKE U DUBAIJU! Novi detalji o boravku Ahmićke u Emiratima! Evo gde se krila u Beogradu i s kime se sastajala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji o starleti!

ANELI PODVODILA DEVOJKE U DUBAIJU! Novi detalji o boravku Ahmićke u Emiratima! Evo gde se krila u Beogradu i s kime se sastajala! (FOTO)

Foto: ATAImages

Aneli Ahmić

Učesnica rijalitija Elita Aneli Ahmić, navodno je podvodila nekoliko devojaka dok je boravila u Dubaiju, a kako je izvor za Republiku objasnio, sve se dešavalo 2015, 2016 godine, u isto vreme kad se saznalo za njeno orgijanje u pomenutom gradu.

Aneli je sa nekoliko devojaka delila stan, da bi se ranije vratila i njih ostavila same, nakon što ih je povezala sa raznim ljudima.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

 

- Aneli je jedno vreme posećivala momka koji je bio u zatvoru. Kod njega je išla u Beogad i u Dubai. Svašta se dešavalo u tom jednom stanu u kom su živeli zajedno. Taj momak je takođe bio u otvorenoj vezi sa starletom Ninom Prljom. Kartice joj je davao takođe. Aneli je vodila drugarice i radile su tamo za novac, ponudile su se i prinčevima sa kojima su se družili. Stalno je bila drogirana i tražila je redovno da joj se obvezbedi "mdma" (vrsta psihoaktivne supstance) - priča nam izvor i dalje otkriva šta je Ahmićka radila u Beogradu:

- Kad bi dolazila u Beograd, dolazila je u poslovni prostor u stambenoj zgradi iza skupštine i u "skrivenoj" sobi je imala orgije za koje je bila dobro plaćena i nagrađivana. Sve se vrtelo oko droge i para, to se dešavalo 2015 i 2016 godine. Onda je kriminalna grupa uhapšena i tu ona završava svoj idealno koncipiran  biznis koji se sastojao od bludničenja i šverca. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

 

Inače, u javnosti se već nekoliko puta pominjalo da je Aneli Ahmić učestvovala u nekoliko skandala sa drogom i kriminalnim radnjama. Neka dela je priznala, a o nekima nije ništa želela da komentariše pred kamerama.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading