"JA ĆU GA IZREŠETATI..." U Elitu procurila PORUKA iz spoljnog sveta, majka takmičara OČAJNA, a onda su usledile JEZIVE REČI!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Dujković Munjez dobio informaciju iz spoljnog sveta!

"JA ĆU GA IZREŠETATI..." U Elitu procurila PORUKA iz spoljnog sveta, majka takmičara OČAJNA, a onda su usledile JEZIVE REČI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef organizovao je proslavu rođendana Lejdi Di, a tom prilikom su joj stigle čestitke i pokloni od svojih prijatelja i porodice. U jednom trenutku je nastao muk na njenom licu, kada je ugledala čudno pismo koje je stiglo. 

Naime, Lejdi Di se šokirala kada je videla da je stigla čestitka za Danijela Dujkovića Munjeza. On je prišao i prepoznao mamin rukopis. Munjez je prišao Lejdi kako bi pročitao poruku koju je dobio, a kada je video da je u pitanju kritika, nije znao kako da reaguje na lep način, te se takmičarka nadovezala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di i Danijel Dujković Munjez

 

- Evo stigla je i za tebe čestitka Munjo - rekla je Lejdi.

- Je l- moguće daj da vidim - rekao je Munja.

- Jao jeste to je rukopis moje majke, nemoj da čitaš na glas. Rekla mi je za ono što sam Slađu izvređao - rekao je Munja.

- To je moja mama... To je od moje majke. To je za situaciju za Slađu... To je zbog tebe - rekao je Munjez. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di i Danijel Dujković Munjez

 

- Ja ću da ga izrešetam, ne brinite majko ništa - rekla je Lejdi Di kroz osmeh, aludirajući da će ga ona prevaspitati. 

Inače, Danijel Dujković Munjez je nedavno bio u velikom problemu zbog Aneli Ahmić i flertovanja sa njom, ali na tom punu je stao Marko Janjušević Janjuš, koji je imao žestoko mišljenje o svemu:

- Znaš da ću izaći, nemoj da te vidim pored Munjeza, pa da imamo problem. Bićeš mrtva za mene - rekao je Janjuš, a Aneli je tvrdila da nema šanse da dođe do toga:

- Ne znam kako ću izdržati bez tebe. Znaš koliko si mi potreban, samo ti budi dobar i brzo mi se vrati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading