ŠOK-PREPISKE, ANELI I JANJUŠ SKLOPILI DOGOVOR PRE ULASKA U ELITU: Osmislili rijaliti priču, pa zaboravili na jedan detalj!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli i Janjuš su ukućanima prećutali istinu o svom poznanstvu pre rijalitija.

ŠOK-PREPISKE, ANELI I JANJUŠ SKLOPILI DOGOVOR PRE ULASKA U ELITU: Osmislili rijaliti priču, pa zaboravili na jedan detalj!

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš trenutno uživaju u ljubavi, iako su mnogi protiv njihove veze, o čemu je i Janjušević govorio. Međutim, nije bilo poznato da se oni poznaju od pre, odnosno, da su komunikaciju započeli pre ulaska u Elitu.

Naime, Janjuš se prisetio momenta kad je ugledao Aneli na TikToku, putem kog ju je i kontaktirao, a potom se i zaljubio u nju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Mnogi su, slušajući ovaj razgovor, zaključili da su Aneli i Janjuš sklopili dogovor za rijaliti priču, po ugledu na parove iz prethodnih sezona. Janjuš je sada otkrio nove detalje, koji su izazvali totalnu pometnju na društvenim mrežama, gde se polemiše na ovu temu. Dok jedni smatraju da su se emocije među njima rodile odmah po "upoznavanju" na društvenim mrežama, drugi smatraju da je sve među njima dogovoreno i da će se kompletna istina o ovoj vezi tek saznati:

- Jao, sad se sećam kako smo se dopisivali na TikToku, kad sam te video... Šta si mi ti, beše, odgovorila? - govorio je Janjuš Aneli, dok se ona samo smejala.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Inače, nakon nedavnog pomirenja, Aneli i Marko su postali fokus mnogih tračeva i skrivenih pogleda. Međutim, njih dvoje su odlučili da se fokusiraju jedno na drugo i na svoju ljubav, udaljujući se od svih koji ih nisu podržavali. Više im ništa sem njihove ljubavi nije važno, a to ih je dovelo do odluke da se povuku od mnogih ljudi i da grade svoj svet onako kako smatraju da treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nadica

24.02.2024 16:29

U šta li se zaljubio, pa ova ima facu zaista kao da je sišla sa planete majmuna, sa ovim jagodicama, usnama i nosem!!!

Odgovori 10 1
kraki

24.02.2024 19:12

Jednom prevarant uvek prevarant kao i Aneli