ANELI NABILA JANJUŠU ROGOVE UŽIVO U PROGRAMU! Mislila je da kamere ovo neće usnimiti, u svemu učestvovao njegov prijatelj!

Autor:

Zadruga

23.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je saznao za Anelino petljanje sa Terzom, pa upozorio oboje.

ANELI NABILA JANJUŠU ROGOVE UŽIVO U PROGRAMU! Mislila je da kamere ovo neće usnimiti, u svemu učestvovao njegov prijatelj!

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", ukućani su imali priliku da prokomentarišu svađu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša zbog Borislava Terzića Terze. Naime, Janjuš je napravio ljubomornu scenu, nakon što je saznao da je Terza uštinuo Aneli za obraz, čega se ona, kako tvrdi, uopšte ne seća:

- Ivana, jesam se iznervirao. Kratak mi je fitilj. Ne mislim da bi se desilo nešto izmešu Aneli i Terze, ali kada bi je ponovo uštnuo, onda bi mogao neko ovde da da sebi za pravo da pomisli kako se to nešto dešava. Biću iskren, mislim da sam jedan od onih koji ne pravi neke ljubomorne scene i ne pravim problem nikakav. Što se tiče Munje, ona sada sedi napsram njega, a da li mislite da neko možda ne bi rekao da se pomeri, s obzirom na to šta je bilo dok ja nisam bio tu?! Zasmetalo mi je štipanje za obraz. Ona je dobila amneziju očigledno u tom momentu, jer je rekla da se toga ne seća - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Stvarno se ne sećam. Juče sam mu ponovila da se ne sećam toga, ali stvarno. Možda je samo prošao pored mene, pa mi dodirnuo obraz - kazala je Aneli.

- On je sebi dao malo veću slobodu. Nije razmišljao o tome šta njegov postupak može da izazove - kazao je Janjuš.

- Ja sam generalno takav. Kad je Bukilić bio ovde, ja sam Teodoru njegovu poljubio u vrat. Ja to tako ne gledam. Verovatno ljudima to smeta, ali ja nemam zlu nameru. Ja nikome devojku ne bih nikom dirao. Nemam zlu nameru - kazao je Terza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading