SITA ŠALJE ASMINA U ZATVOR: Nakon skandala se eksplicitnim snimkom sprema se PAKAO!

Autor:

Zadruga

21.02.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uputila mu brutalnu poruku!

SITA ŠALJE ASMINA U ZATVOR: Nakon skandala se eksplicitnim snimkom sprema se PAKAO!

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Juče je nastala ozbiljna drama kad je na jedan portal objavljen eksplicitni video snimak na kojem se vidi kako Asmin Durdžić, bivši suprug poznate učesnice "Elite", ima seksualni odnos sa, kako on tvrdi, Sitom Ahmić, rođenom sestrom svoje bivše supruge. Odmah po objavljivanju ovog snimka, javnost je uzburkana, a protagoniste ove priče stavlja pod reflektore medijske pažnje.

Iako Asmin tvrdi da je osoba sa kojom je na snimku Sita Ahmić, ona je u više navrata demantovala ove tvrdnje. Ahkćeva se oglasila putem društvenim mreža i jasno stavila do znanja da ne planira da se zaustavi sve dok Durdžić ne bude u zatvoru. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook

Asmin Durdžić, Sita i Aneli Ahmić

- Šta kaće Rajevosa?! Kaže: "Šalji sve svim sudovima ovoga sveta" - napisala je Sita uz emotikon zatvorenika iz aztvorskih rešetaka.

Republika

Foto: Instagram.com

Sita Ahmić se oglasila na Instagramu

Sita Ahmić je odlučna u tome da se bori za pravdu. Na svom Instagram profilu je objavila fotografiju na kojoj je jasno stavila do znanja da će se boriti sve vreme kako bi Asmina oterala u zatvor. Njena odlučnost je vidljiva i iz izjave da će poslati sve materijale svim sudovima sveta, što svedoči o njenoj rešenosti da se uhvati u koštac sa ovom situacijom.

Dok javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj ove kontroverzne priče, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje odvijati. Ono što je sigurno jeste da će ovaj skandal i dalje biti tema broj jedan u medijima, a epilog ove priče još uvek nije poznat. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading