STRAŠNO JE ŠTO SU U SVE UPLELI DETE! Ivana Šašić raspalila po Asminu i Aneli! Evo šta je najviše nervira! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana iznela svoj sud!

STRAŠNO JE ŠTO SU U SVE UPLELI DETE! Ivana Šašić raspalila po Asminu i Aneli! Evo šta je najviše nervira! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Nekadašnja rijaliti učesnica Ivana Šašić kaže da je zgrožena time što Stanija Dobrojević, sadašnja devojka Asmina Durdžića, stalno pominje to kakav on odnos ima sa majkom deteta, Aneli Ahmić, te tvrdi da to ne treba da se radi po rijaliti programima. 

- Sećam se kad je Stanija bila u jednoj emisiji. Nije trebalo da se meša uopšte u odnos Aneli i Asmina. Nemam ništa protiv Stanije jer, kad ona bude bila majka, na sam pomen deteta ne znam kako bi reagovala. Pogotovo da priča na temu toga da li nekome treba dase oduzme dete ili ne. Njih dvoje treba da reše svoje probleme, da to dete bude srećno. Treća osoba je višak kada je dete u pitanju - objasnila je Ivana tokom svog gostovanja na Red televiziji, pa je nastavila:

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

U poslednje vreme se svi hvataju za decu! Evo i kad je Žana u pitanju. Stalno joj neko priča:"Jao, Žana, nemoj da piješ, napolju te deca gledaju! Evo i Dragana Mitar kad je bila unutra. Svi su pričali da će Centar za socijalni rad da joj oduzme dete, a ženja ništa ružno nije uradila. Niko nema pravo da se meša u moj odnos sa detetom, ali u rijalitiju je prosto tako. Svako ima pravo da komentariše sve i to je u redu. Mislim da na kraju krajeva, svi kod kuće imamo svojih problema i ne treba nam da nam neko svoj nos zabada u ono što nas boli. Nije u redu napadati nekoga u kontekstu dece. Svako se bori za svoje dete najbolje što može i najbolje što ume, to je prosto tako.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

21.02.2024 17:29

Aca je moj drug moj drug a pare daje Ani Sasicka je malko ljubomorna na Anu Zacudo ne i na njegovu zenu Ivana i maligani ruku pod ruku