BIĆEMO LEPŠI PAR OD ANELI I JANJUŠA! Uroš rešio da osvoji Poršelinu, ona sluša i ne veruje šta čuje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da se odbrani od udvarača!

BIĆEMO LEPŠI PAR OD ANELI I JANJUŠA! Uroš rešio da osvoji Poršelinu, ona sluša i ne veruje šta čuje! (VIDEO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Slađa Lazić, zvana Poršelina, ostala je u šoku kada je cimer Uroš Rajačić počeo da joj se nabacuje. Oni su se osamili, pa je on priznao da oseća hemiju kad je blizu nje, te je hteo da je nagovori da daju šansu jedno drugom, kako bi bili lepši par od Janjuša i Aneli Ahmić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić

 

- Iskren da budem, mnogo si mi se svidela. Drago mi je što smo mogli nasamo da pričamo, a ja ću da budem skroz otvoren prema tebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

Mogu da probam da te osvojim, ali i ti moraš da sarađuješ, inače nećemo ništa postići. Voleo bih da budemo par, mislim da bi bili lepši čak i od Janjuša i Aneli. Samo treba da mi daš šansu, inače ne znam kako bismo mogli da funkcionišemo kao drugovi. Osećam veliku hemiju, opet ti kažem - rekao je Uroš, ali se Slađa nije dala:

- Ne znam kako si to zaključio, ja baš mislim da smo mnogo različiti. Ne verujem da možemo da funkcionišemo, pre svega što imamo skroz drugačije osobine. Lepo od tebe što si priznao kako stvari stoje, to je muževno s tvoje strane, jer muškarci to danas ne rade, ali bi bilo dobro da budemo iskreni i realni. Ne bismo ovde potrajali u vezi ni dan.

 Podsećamo, Uroš nije jedini muškarac koji se udvarao Slađi. Pavle Milevski Pablo kao ovonedeljni vođa spava u hotelu sa osobom koju je sam naveo, Slađom Poršelinom, a haos je nastao kad je insistirao na tome da budu intimni, pa je hteo da je poljubi, na šta je Slađa burno reagovala. Naime, Pablo je pokušavao na sve načine da zavede Poršelinu, međutim, nije mu se posrećilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading