JA ĆU DA JOJ PRESUDIM! Maja besna na Aneli jer je nogom ćušnula psa! Evo šta je ispričala cimerima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka uzela stvar u svoje ruke!

JA ĆU DA JOJ PRESUDIM! Maja besna na Aneli jer je nogom ćušnula psa! Evo šta je ispričala cimerima! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da psa Vesnu skroz da skloni od Aneli Ahmić, jer je primetila da je ćušnula nogom dok je sedela za crnim stolom. Maja se poverila cimerima sa kojima je sedela na sofi, pa je rešila da uzme stvar u svoje ruke.

- Videla sam ja šta ona radi. Polako, ja ću da joj presudim! Ćuška kuče ispod stola, gora je lagano nogom, misli da je niko nije video! Beštija jedna! Ona pre podne mrzi sebe, popodne ceo svet! Svi joj smetaju, pa i pas! Ona je sva nadmena i ovde ne može ljude da gleda očima! Uzela je nešto da sprema, posle je jela i samo bi da je niko ne dira - pričala je Maja cimerima, dok je Aneli spavala. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

Inače, Maja je nedavno iskoristila je priliku da se poigra sa psom Vesnom dok Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša nije bilo u Beloj kući. Dok je Vesna bila u njenom naručju i dok se Maja igrala sa njom, ona je žestoko oplela po Aneli i Janjušu.

Kod mene uživa, a tamo se napuni negativnom energijom. Vesna, da li voliš teta Maju? Voliš! Najviše! - krenula je Maja, pa nastavila:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli i Janjuš

 

Ti bi malo da se igraš? Željna je igre. Ja ću da ti dam igračkicu, ali nemoj da kažeš onom čiki (Janjušu) i onoj tamo (Aneli) što spava i baš je briga da se sa tobom igra - dodala je Marinkovićeva.

Prethodno je Aneli doživela nervni slom upravo zbog Vesne, jer joj je po ko zna koji put urinirala u krevet. Ovaj neprijatni događaj doveo je do toga da se Aneli iznervirala jer više nije mogla da podnese činjenicu da redovno mora da pere posteljinu zbog ponašanja svog ljubimca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (6)

Loading
aca

21.02.2024 12:32

Ova nesretna Maja ne moze da sakrije koliko je boli sto su je sutnuli i Janjus i Car pa ne prestaje da kidise na Alex i Aneli, postala moralni propovednik drugima a kada je podsete da ona radi jos gore stvari ona kaze ja sam slobodna pa draga Majo to se ne zov slobodna nego ima narodska rec od pet slova. Sve u svemu jadna da jadnija ne moze biti, puna laznog samopouzdanja baziranog na plastici i krpicama sve drugo kod nje je samo dno dna, odron.

Odgovori 4 14
Melanija

21.02.2024 15:12

@aca - Ovi što ti lupaju minuse gori su od Majakite, pardon, ne mogu da budu gori jer je Maja najgora ali su tu negde.

ELENA

21.02.2024 13:06

MAJA BI VESNU CUVALA I NEGOVALA I BOLJE DA JE UKI DAO NJOJ KUCU

petar

21.02.2024 13:19

Ova belopotocanska nepismena ljudska i zenska nistarija ne zna ni sta znaci presuditi coveku, ona se toliko zavozala da je serif u Eliti i da joj je sve dozvoljeno da se samo ceka gde ce se zaustaviti. Zena je bolesna, razrogaci one oci i krene da lupeta moralise vredja vristi njisti, sta je to kakvo je to ponasanje u 27 28 god kome treba ovakva osoba u zivotu

Odgovori 2 10