ŠOK PRIZNANJE U ELITI, NJIHOVA VEZA BILA JE LAŽNA: Muk u programu uživo, ovaj par OBMANUO JE JAVNOST!

Autor:

Zadruga

21.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina isplivala na videlo!

ŠOK PRIZNANJE U ELITI, NJIHOVA VEZA BILA JE LAŽNA: Muk u programu uživo, ovaj par OBMANUO JE JAVNOST!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

U toku današnje debate u rijaliti programu "Elita", učesnik Darjan Radumirović šokirao je sve priznanjem da je celokupna priča o njegovom braku sa Snežom bila laž, smišljena kako bi prevarili ostale učesnike i gledaoce.

Priznanje je usledilo nakon žestoke rasprave između Darjana i Sneže, tokom koje su iznete veoma teške reči. Sneža je otkrila da je bila svesna Darjanovih laži, ističući da je sposobna da prepozna prevare i da je Darjanov cilj bio da je obmane. Njegova izjava je šokirala prisutne, a posebno Snežu, koja je bila očigledno povređena.

- Nije slep onaj koji ne vidi, nego onaj ko ne želi da vidi, ja sam uvek saznala sve kad me je dečko varao u Crnoj Gori, Darjan je sve demantovao svojim lažima, njemu je odgovaralo da me laže, pa samo neka laže, na kraju će završiti kod Miljane - rekla je Sneža.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Darijan Radomirović

- Žene su jako spretnije u laganju, muškarci su hvalisavi i prepričavaju to drugima, dok žene to mnogo bolje skrivaju, zato smatram da žene mnogo više varaju jer su spretnije i nemaju potrebu da se hvalisaju. Ovde mogu da se iznesu dokazi da je Sneža rekla da želi da se priča da smo u braku kako bi imali veću težinu i kako bi napravili određenu priču - rekao je Darijan i šokirao izjavom.

Podsetimo, Darjan je pažnju na sebe skrenuo nakon što je javno priznao da mu se Miljana dopada, posle čega su i uplovili u emotivni odnos.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darijan Radomirović i Miljana Kulić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading