AKO TI SE NE GADI, LIŽI MI PRSTE NA NOGAMA! Janjuš ne prestaje sa gadostima! Čak je i Aneli poludela zbog ovih reči! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je otkrio šta mu je fetiš!

AKO TI SE NE GADI, LIŽI MI PRSTE NA NOGAMA! Janjuš ne prestaje sa gadostima! Čak je i Aneli poludela zbog ovih reči! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš nedavno je zgrozio javnost kada je pričao i sekao nokte na nogama pred cimerima, a sada je Aneli Ahmić ponudio da mu liže stopala! Naime, kako bivši košarkaš nekad nema granicu i priča svakojake gadosti, sada je otišao predaleko, da se čak i njegova partnerka šokirala.

- Ne puštaš me ni da isečem nokte sam. Ako ti se toliko sviđaju moja stopala, ti se sagni pa ih liži. Vidiš kako su mi lepi prsti. Nema potrebe da samo stojiš i gledaš! Budi sigurna da meni ne smeta - pričao je Janjuš, a Aneli se šokirala do te mere, da je odmah otišla iz prostorije:

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli Ahmić

 

- Dobro je Marko! Kakvom me ti osobom smatraš? Ne mogu da razumem neke stvari! Sad si stvarno preterao! Ako su ti neke devojke to radile u prošlosti, budi siguran da to nisam ja. Nemam zaista takve vrste fetiša, žao mi je, ali tako je! 

Isto tako, Janjuš se našao nedavno u žiži javnosti nakon što je optužen da je oteo psa svom cimeru i bivšem prijatelju Urošu Staniću.

Ova neobična situacija izazvala je burne reakcije kod gledalaca, koji su mesecima uživali u njihovom humoru i šalama.

Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić su bili nerazdvojni, a njihovi smešni klipovi su redovno bili u trendingu na društvenim mrežama. Međutim, nakon što se Janjuš pomirio sa svojom bivšom devojkom Aneli Ahmić, odnos između dvojice prijatelja počeo je da se raspada.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Laki

21.02.2024 03:22

Konjina glumi nekog mafijasa na baterije, malo oponaša Krompirka a po malo i Zveknutog sa Koledža... Njega foliranta i ne treba da žale, treba ga samo napadati jer je ljigav i odvratan.

Nadica

21.02.2024 05:56

Jano je da Janjuš SVE zna o Aneli i da je u dubini duše prezire, ali ne može da se odupre strasti! Kinji je zato što je mrzi što je zaljubljen u takvu osobu, a ne može da se odupre!!!

zz

21.02.2024 13:29

Janjus igra na pobedu to je toliko ocigledno da zaista postaje odvratno, izivljava se na ovoj Aneli glumi Cara, ove god nema konkurenciju i sve radi da iskopira Careve fore sa devojkama. Nazalost sve vise se stice utisak da samo koristi Aneli da nervira Maju jer mu odgovara da ga Maja napada i tako drzi fokus na njemu, onda se kao malo primiri pa kada zacuti Maja onda on krene da maltretira Aneli cas hladno cas toplo cas je voli cas raskida, tako je radio i sa Majom tako radi sa Enom godinama cas joj se vraca cas kaze nema tu nista vise. Ove god konacno on ce otkriti svoje pravo lice dvolicnog ljigavog manipulatora koji iskoriscava zene. Samo podmatrajte kako mu padaju maske a zelja za prvim mestom po svaku cenu ne moze da se sakrije. Dno dna.