MENI JE TAKI I OTAC I SPONZOR! Maja posle svađe sa Urošem šokirala cimere izjavom! Evo šta je još rekla! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta nikad iskrenija!

MENI JE TAKI I OTAC I SPONZOR! Maja posle svađe sa Urošem šokirala cimere izjavom! Evo šta je još rekla! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Printscreen/Pink

Učesnici Elite Uroš Stanić i Maja Marinković posvađali su se za crnim stolom i ostavili sve u šoku zbog činjenica koje su jedno o drugom izneli, a sada je ona nastavila da iznosi detalje iz svog života. Naime, Maja je pomenula oca Takija Marinkovića, zbog toga što je Uroš rekao da su Maji momci u spoljnom svetu sve plaćali kao da je sponzoruša, pa je nastao muk u Beloj kući.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki Marinković

 

- Moj otac Taki je najbolji otac na svetu. Prvo je otac, pa sponzor ili kako već! Normalno je da će da kupi svom detetu šta god može, zar tako ne radi svaki roditelj? Mnogo njih ovde samo morališe, a gori su od mene sto puta. Moj otac zna svakog momka sa kojim sam bila, a ima ih malo. Ovde se neke učesnice predstavljaju kao svetice, a ustvari su moralni otpad - objasnila je Maja, dok su svi drugi ćutali i samo sve posmatrali.

Foto: RTV PINK printscreen

Maja Marinković

 

Podsećamo, produkacija televizije Pink danas je takmičarima "Elite" zadala zadatak da imaju debatu i pričaju o lažima u muško-ženskim odnosima. Prva je dobila reč Maja Marinković koja je smatrala da više lažu muškarci iz raznih interesa, a onda je donila iznenadni napad svog prijatelja Uroša Stanića. 

On je žestoko udario na nju, optužio je da je koristila ljude zbog silikona koje je želela da uradi, a onda je optužio da je bila sa reperom Dragomirom Despićem Desingericom i fudbalerom Duškom Tošićem. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lol

21.02.2024 12:37

Sve svoje nemoralne osobine i dela prebacuje na tudja ledja, sve su olosi samo je ona iskrena znaci iskreni olos a iskrena je jer je svak njen nemoral vidjen i snimljen kamerama pa ne moze da demantuje. Jadno neobrazovano nevaspitano iskompleksirano stvorenje niciji prijatelj i jako los covek, vidi se da je svi izbegavaju kao da je gubava niko je nece pa je naprasno postala moralni guru svima osim sebi.