PUČE PRIJATELJSTVO ĐEDOVIĆA I SANDRE REŠIĆ: Radila mu iza leđa, dok je u "Eliti" DUŠMANE dovlačila u njegov stan!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović iznela šok detalje!

PUČE PRIJATELJSTVO ĐEDOVIĆA I SANDRE REŠIĆ: Radila mu iza leđa, dok je u "Eliti" DUŠMANE dovlačila u njegov stan!

Foto: N. Mutić,TV Pink/printscreen

Bivša učesnica "Elita", Ermina Pašović, se oglasila kako bi demantovala tvrdnje koje je izneo Ivan Marinković tokom emisije "Pretres nedelje" u "Eliti". Marinković je tvrdio da mu je Ermina rekla da je Marko Đedović unapred znao za tajne prepiske Matee Car i Anite Stanojlović, svoje venčane kume. Međutim, Ermina je istakla da to nije istina i odlučila je da podeli svoju verziju događaja.

- Ja sam dobila prepiske između Matee i Rešićke, gde Matea to piše, a Rešićka u fazonu kao:"Moguće". Mislim, dobijala sam i od Jelene Batos da je Marko to znao, ali ja u to nisam verovala... - počela je priču Ermina.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ermina Pašović

- Resićka je dovela Mateu u Đedovićev stan kad je dolazila u Beograd, bez da to iko zna, kad je Matea gostovala, a Rešićka je znala da je Marko zabranio ikom u stan pred ulaska... I ona je ladno dovela Mateu i smestila je. E, to se saznalo i svi su počeli da optužuju Marka da je to znao, jer kako bi se Rešićka usudila da nekog dovede u stan - ako joj se već htela naći, što joj nije platila smeštaj od 25 evra i bila bi mirna! I tu kreće haos po mrežama, gde su i dan danas svi ubeđeni da je Marko znao, a ja lično sam uvek govorila da nije znao, ko god da ga je okrivio. I jednom prilikom, kad sam se čula sa Ivanom... On je to isto čuo. Pitao me je da li je to istina, a ja sam mu rekla za to šta je Matea rekla, da ona sumnja, a da ja ne verujem i da ću sve saznati kad izađem. Znači, Ivanu sam ispričala situaciju celu i šta je Matea napisala, ali nisam ja rekla da je to istina, nikada - objasnila je Ermina za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading