SKANDALČINA! Oteta bivša takmičarka "Elite"? Objavljena PREPISKA, čeka se HITNA reackija!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se skandalozna prepiska!

SKANDALČINA! Oteta bivša takmičarka "Elite"? Objavljena PREPISKA, čeka se HITNA reackija!

Foto: Shutterstok

Nedavno se na društvenim mrežama podigla prava prašina kada su korisnici Instagrama optužili bivšeg učesnika rijalitija "Elita", Nikolu Bukilića, da je navodno oteo svoju devojku Teodoru Balzak. Ova optužba izazvala je veliku pažnju javnosti i izazvala brojne reakcije.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Bukilić Instagram

- Bolji ti je ostavi jadnu, nevinu Teodoru na miru manijače maloumni! Oteo si devojku, manijače! - glasila je poruka koju je Bukilić dobio u privatnim porukama na društvenoj mreži Instagram.

Nakon što su se glasine proširile, mnogi korisnici društvenih mreža su počeli da izražavaju svoje mišljenje o ovoj situaciji. Mnogi su bili šokirani optužbama upućenim na račun Nikole Bukilića, dok su drugi izrazili podršku Teodori Balzak. Ova drama izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula raspravu o važnosti verodostojnosti informacija koje se šire putem društvenih medija.

Foto: Instagram.com

Nikola Bukilić i Teodora Balzak

 


Nakon što su optužbe počele da kruže, Nikola Bukilić se oglasio putem svog Instagram profila demantujući navode o otmici. On je istakao da su optužbe potpuno besmislene i da nema nikakve veze sa nestankom Teodore Balzak. Poznato je da njih dvoje uživaju u ljubavi i da su nakon izlaska iz rijalitija započeli zajednički život, u kom im ruže očigledno cvetaju. 

Ova drama koja se odvija na društvenim mrežama jasno pokazuje koliko je važno pažljivo proveravati informacije pre nego što se donesu zaključci. Takođe, naglašava potrebu za poštovanjem privatnosti i činjenicom da društvene mreže mogu imati ogroman uticaj na živote ljudi. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading