DETE ĆE DA NAM BUDE PAMETNO NA TEBE I LEPO NA MENE! Anita i Anđelo se mazili, pa razgovorom o planovima nasmejali cimere! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par već planira decu!

DETE ĆE DA  NAM BUDE PAMETNO NA TEBE I LEPO NA MENE! Anita i Anđelo se mazili, pa razgovorom o planovima nasmejali cimere! (FOTO)

Foto: ATA Images, PInk

Učesnici Elite Anđelo Ranković i Anita Stanojlović mazili su se na krevetu u spavaćoj sobi, pa su tokom razgovora nasmejali cimere pričom o deci. Oni su rekli da bi im naslednici bili pametni na Anitu, a lepi na manekena, sa čime su se mnogi složili.

- Naša deca bi bila lepa kao lutke! Sad će neko da pomisli da smo otišli predaleko, ali mi je to palo na pamet! Zamisli male nas! Lepa deca na tebe, a pametna na mene! Zapravo lepa i pametna na mene - pričala je Anita, dok se Anđelo smejao. 

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Ceo razgovor su čuli njihovi cimeri u spavaćoj sobi, pa su se smejali naglas dok su se razbuđivali.

Inače, oni su nastupili zajedno na Elitoviziji, a Kija Kockar, koja se našla u žiriju rekla je da je sigurna kako Anita nikada nije ni volela žene, te i da je sada pokazala svoju pravu seksualnu orijentaciju.

Jako ste lepi, drago mi je da vas vidim zajedno. Anita, ti nisi lezbijka, drago mi je da si svoje opredeljenje pokazala. Verujem da je razlog lažnoj svadbi deo tvoje mladosti. Ti si strejt devojka, drago mi je da si pošla svojim putem - rekla je Kija.

- Ja stojim pri tome da sam volela i da sam bila zaljubljena. Jovana je ta koja je to otkrila u 23 godini- rekla je Anita.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Ubrzo se na ovo nadovezala i starleta Tamara Đurić, koja je takođe bila u žiriju. 

- Ali ti si otkrila, a već si se predomislila. Ne možemo da ti se sviđamo i Bora i ja. Ako ti je bio hir, onda si trebala da kažeš: "Probala sam, ovo je bio moj hir", a ne da se udaješ - rekla je Tamara.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading