ANELI POKRALA ANITU I ANĐELA: Otuđila poklon od fanova, KAMERE sve zabeležile!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva uhvaćena u krađi, sve isplivalo javno!

ANELI POKRALA ANITU I ANĐELA: Otuđila poklon od fanova, KAMERE sve zabeležile!

Foto: Pink, Instagram

U ponedeljak je počela nedelja ljubavi u rijalitiju "Elita", a kako je dnas Dan zaljubljenih takmičari tokom celog dana imaju organizovane igrice, ali im je produkcija televizije Pink omogućila da dobiju poklone od fanova. 

Poznato je da Anita Stanojlović i Anđelo Ranković imaju jako veliku podrškuna društvenim mrežama i brojne fan profile, koji su ih čak i na prehodnij "Elitoviziji" doveli do sms pobede, što je napravilo jako veliku pometnju u Beloj kući i stvorilo im brojne neprijatelje. 

Međutim, jedna situacija danas napravila je karambol na društvenim mrežama, a radi se o potezu Aneli Ahmić. Naime, kod nje i Marka Janjuševića Janjuša zalutao je jedan poklon koji je bio a Anitu i Anđela, što je Aneli primetila, ali se napravila luda, pa iz poklona samo izvukla čestitku i vratila Stanojlovićevoj, dok joj je prećutala da je uz to stigao i poklon. 

Fanovi su odmah napravili pometnju i pohvatali sve dogaze, koji su prosledili drugim profilima koji prate dešavanja u rijalitiju "Elita". 

Mnoge interesuje da li će Aneli da prizna svoju krivicu i vrati poklon Aniti i Anđelu, pošto su se ipak njeni fanovi potrudili oko toga i uložili novac da im prirede što više iznenađenja, koje je Aneli odlučila da prisvoji, a njima vrati samo poruku koju su napisali. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić Elita

Mnoge je takođe začudio ovaj potez, jer su Aneli i Anita u dobrim odnosima, a na društvenim komentarima se piše da bi Janjuš zbog ovoga napravio haos i da mu se uopšte ne bi svideo ovaj potez koji je povukla Aneli. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

14.02.2024 19:41

Jednom prevarant uvek prevarant