SKANDAL! Janjuš saznao sa kime se Ena viđala njemu iza leđa, pa RAZVEZAO JEZIK: Otkrio sve o PORODIČNIM ODNOSIMA!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš saznao sa kime se Ena Janjušević viđala dok je on bio u rijalitiju!

SKANDAL! Janjuš saznao sa kime se Ena viđala njemu iza leđa, pa RAZVEZAO JEZIK: Otkrio sve o PORODIČNIM ODNOSIMA!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš prošle noći u razgovoru sa voditeljem otkrio je detalj o Eni Janjušević, njegovoj bivšoj izabranici, o kojoj je izneo dosta informacija. 

Naime, Janjuš je otkrio da se Ena Janjušević viđala svojevremeno sa Filipom Đukićem i Đeksonom, koji su bili učesnici prve sezone ,,Zadruge". Tokom razgovora, Janjuš je ispričao i kakav odnos je imao sa Eninom majkom, odnosno njegovom taštom, koja se nikada nije oglšavala za medije, u jeku njegovih rijaliti skandala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita 7

 

- Zamisli kad bi se to desilo, ona se nikad nije oglasila, mislim da se samo sa Filipom Đukićem i Đeksonom, jer ih je gotivila posle prve sezone, možda je videla sa još jedno, dve osobe, zamisli to ludilo. Jednu izjavu nisu dali, zamisli da oni kažu o meni šta sam radio zadnjih 14 godina, jednu ružnu reč nisu rekli za mene, iskreno da ti kažem, nikada. Taštu više volim nego ženu, to je istina. Na stranu što sam ja, otišao sa drugom, to nije moglo da opstane, moja tašta je uvek govorila da budemo dobro, samo zbog deteta, za ostalo je boli p**ka, radite šta hoćete, ali zbog deteta morate biti u dobrim odnosima, ko tako ne razmišlja, taj zapravo nije normalan. Zato ih ja i poštujem, zato nikada nisam ništa ružno rekao. Šta god da je, treba biti normalan, ali ne razmišljaju svi istom putanjom - ispričao je Marko Janjušević Janjuš prošle noći u rijalitiju ,,Elita".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading