JANJUŠ STIGAO U ELITU: Nakon porodične tragedije prvi put pred kamerama!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov povratak su svi čekali, uskoro ulazi u Belu kuću!

JANJUŠ STIGAO U ELITU: Nakon porodične tragedije prvi put pred kamerama!

Foto: M.M./ATAImages, Shutterstock

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija ''Elita'' Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihaila. Janjuš je ispratio svog brata na večni počinak u rodnom Prijepolju, a nije krio koliko ga je gubitak i tragedija koja je zadesila njegovu porodicu slomila.

Produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre emisije "Pitanja novinara" u Belu kuću da se vrati Janjuš, kao što su danas tokom dana zvanično saopštili.

On je upravo stigao u studio u Šimanovcima, gde će razgovarati sa pripadnicima sedme sile i prvi put nakon porodične tragedije stati pred kamere i otvoriti dušu. Nakon toga on će da se uputi u Belu kuću, gde će i njegovi cimeri konačno saznati tragičan razlog zbog kojegh je bio odsutan. 

Janjuš se i dalje oporavlja, a otkad je van imanja vreme je uglavnom provodio uz svoju porodicu. Međutim, kako je Republika prva pisala, večeras se zvanično vraća u rijaliti, što je potvrdila i produkcija.

Nema sumnje da će se Janjuševom povratku večeras najviše obradovati Aneli Ahmić, a kakav će biti njihov budući odnos, te da li je on doneo nove odluke, ostaje da vidimo, s obzirom da je Aneli otkrila da više ne želi biti sa njim u vezi.

- Imam osećaj da mu se ništa nije desilo, nego da je on samo nestao. Mislim da sam zalužila da mi pošalje bar neku čestitku, bar po nekom, samo da mi dođe. Mislim da je on napolju i da sve ovo gleda i ako se vrati da neće biti sa mnom. Možda mu je moj bivši muž pisao poruke i napunio glavu. On je strahovao od toga šta je napolju. Čudno se osećam - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading