HITNO OPERISANA BIVŠA ZADRUGARKA! Jeziv snimak iz BOLNICE ledi krv u žilama, nakljukana SEDATIVIMA se bori za dah (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

12.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne dolazi sebi od bolova!

HITNO OPERISANA BIVŠA ZADRUGARKA! Jeziv snimak iz BOLNICE ledi krv u žilama, nakljukana SEDATIVIMA se bori za dah (VIDEO)

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i kontroverzna starleta iz Slovenije, Deniz Dejm, neprestano šokira javnost svojim objavama na društvenoj mreži Instagram, a tako je bilo i sada, kada je javnost ostala zabezeknuta nakon njenog poslednjeg snimka iz bolničke postelje.

Naime, kako se može videti na snimku koji je osvanuo na njenom profilu, Dejmova je hitno hospitalizovana kako bi je tim lekara operisao, video koji je objavila malo je reći da ledi krv u žilama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Deniz, vidno i čujno uznemirena, neprestano je uzdisala dok je mobilnim telefnom usnimila najpre braunilu zakačenu za svoju šaku, a zatim i bolnički krevet u kojem se nalazi, a sudeći po vratima na kojima je stajao natpis "intenziva nega", zaključuje se da je bivša zadrugarka sveže operisana, kao i da je u velikim bolovima.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Deniz Dejm na broj poznat redakciji, ali ona nije bila dostupna za komentar do objavljivanja ovog teksta.

Podsećanja radi, kako je Republika ekskluzivno pisala, starleta Deniz Dejm, bivša učesnica pete sezone rijalitija "Zadruga", brutalno je napadnuta u septembru prošle godine, a zatim i pretučena, zadobivši teške telesne povrede kada joj je slomljena ruka, zbog čega je tada hitno primljena u Urgentni centar.

Otišla sam od drugara sa rođendana i pozvala taksi kako bih krenula kući. Dok sam čekala, prišao mi je jedan muškarac i pitao da li sam ja "ona iz Zadruge" i nastavio sa nepristojnim komentarima. Videla sam da ima društvo i tako su zajedno počeli da me komentarišu sa pogrdnim imenima. Kad sam mu rekla da prestane, postao je agresivan, počeo je da me vuče i kad sam se nekako odbranila, krenuo je da da me krvnički udara. Hvala Bogu, tu su bili neki ljudi u blizini i pomogli mi, odmah su pozvali policiju - otkrila nam je tada Dejmova, a zatim i dodala:

Još uvek sam u šoku, sve me boli, od ruke koje ne mogu da pomeram, do noge gde imam isto brojne povrede. Na moju sreću, pored sebe imam ljude koji se brinu za mene i pomažu mi u ovim teškim trenucima. Ali nemojte da se brinete za mene, ja sam žena od dva metra, borac, tako da ću i ovu agoniju da izdržim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading