JANJUŠEVO PRVO OBRAĆANJE ANELI, NAKON NAPUŠTANJA ELITE: Ahmićeva skrhana, podelila stravične detalje!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je otkrila da joj se Janjuš obratio, zbog ove poruke ne dolazi sebi.

JANJUŠEVO PRVO OBRAĆANJE ANELI, NAKON NAPUŠTANJA ELITE: Ahmićeva skrhana, podelila stravične detalje!

Foto: TV Pink/printscreen, Privatna arhiva

Marko Janjušević Janjuš napustio je "Elitu", kada mu je produkcija saopštila da je njegov mlađi brat, Mihailo Janjušević, sebi oduzeo život. Ukućani ni ne slute razlog njegovog napuštanja rijalitija, a Aneli Ahmić sve više razmišlja o njemu i svakodnevno govori koliko joj nedostaje.

Danas je gostovala u radio-emisiji "Amnezija", gde je otkrila da joj se Janjuš javio u snu i da je zbog toga veoma tužna, jer joj je velelepno imanje u Šimanovcima prazno bez njega, te da jedva njegov povratak:

- Sinoć sam sanjala Janjuša, jako mi nedostaje, pusto je bez njega. Iako nismo bili u dobrim odnosima kad je otišao, nedostaje mi da ga vidim ispod trema u onoj jakni. Da uđe na vrata i samo prođe pored mene - rekla je Aneli.

- Sanjala sam ga i ja, ali ne mogu da se setim kako. Kako si ga ti sanjala? - pitala je Milena

- Ne mogu se tačno setiti, ali da je došao. Jednostavno sam pogubljena, počela sam i da kockam, đuskam na silu. Sinoć smo spiskale sve pare. Ne đuska mi se, nije mi do toga jer mi fali, ali bar eto nešto da radim. Svaki dan ponavljam da imam osećaj da će doći. Ne mogu da zamislim uopšte gde se nalazi. Žao mi je što nije pogledao klipove koje smo čekali, pozdravili su ga, mama mu je Sobranje poslala. Nadam se da će se vratiti stari Janjuš, da će sve biti kako smo započeli - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Anelina

03.01.2024 15:28

Tvoj dragi Janjus se samo igrao rijalitija sa tobom,on je sa zenom .Unutra si pogubljena u stalnome stresu sto se vidi po 25 kg koje si dobila ali kada izadjes i odes u tvoj Dubrovnik plivanjem ces sve skinuti i procvjetaces uz tvoje dijete.Naivna si Anelina ,dodji pameti dijete drago ,u dusi si dobra ali previse naivna

Ljiljana

03.01.2024 18:11

Anelina-nit je fina,nit je naivna. Naprotiv mnogo pokvarena, nemoralna,"ucveljenaprevarena",licemerna, nikakva majka. Čerkicu spomene samo kad plače zbog Janjuša! Naravno da će Janjuš biti pored svoje žene-koju neizmerno voli. I pored svoje slatke ćerke 👑. Neće valjda biti pored ove belosvetske, nemoralne osobe!!!

Nadica

03.01.2024 19:58

Ko fali ovoj folirantkinji, koja više nema priču pa folira - Janjuš, oženjeni Alen napolju, koji je čeka (kako joj je majka rekla) ili Asmin! Jedino joj, izgleda dete ne nedostaje - OLOŠ!!! Nadam se da je Janjuš napolju video sa kim ima posla i da je neće više pogledati!