NE SME ISPOD POKRIVAČA SA ŠA: Mionini roditelji preplašeni, strahuju za ono što će joj reper raditi u četiri zida!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona otkrila Ša šta su joj roditelji poručili, par na korak do raskida!

NE SME ISPOD POKRIVAČA SA ŠA: Mionini roditelji preplašeni, strahuju za ono što će joj reper raditi u četiri zida!

Foto: instagram.com/printscreen

Danas je, na kratko, u "Elitu" ušla porodica Mione Jovanović, a majka joj je očitala bukvicu i žestoko iskritikovala zbog veze sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je i dalje zvanično u braku.

- Katastrofa! Gluposti! Šta si napravila? Šta praviš? Da te poniža neko? Šta ti radi? Pitam te, šta ti radi? Koga da gledaš! Sve gledamo! Ko ti je uzeo prsten? Neću da dođem uopšte! Odakle tebi informacija da te je ostavio dečko? Šta sam ti rekla, kome da veruješ? Jako je bitno! Sa kim s u vezi? Sa oženjenim čovekom! Podneo je tek tužbu za razvod! On je u braku crkvenom! Sa tim si ti?! Da li si svesna šta radiš? - pričala je Mionina majka.

- Ti si ovde ušla zbog sebe! Moraš da učestvuješ u programu, a ne da gledaš u nekog ovako! Nigde te nema! Ovde nisi došla da tražiš ljubav! Ti si sa osobom koji psuje maloletnog brata, oca, majku! Jesi li ti sa takvom osobom? Meni da neko opsuje majku, ne bih ga videla više u životu. Pogledaj ovu gumicu, ovo ćeš da uzmeš, da sutra ne bi rekla! Ovo da staviš na ruku i da ne pomeraš! Da ne bi sad koristila tu gumicu, nego da je pogledaš svaki dan i da se skloniš! Ne želim da ga vidim! Ovakvo ponašanje prema njoj, psovanje maloletnog brata - odbrusila je Mionina majka. 

 

Nakon ovog razgovora, Miona i Ša su se osamili, pa porazgovarali o svom odnosu, a reper je bio povređen, zbog toga što ga Mionini roditelji ne žele i ne podržavaju njihovu vezu:

- Rekli su mu da ne idem ni slučajno ispod pokrivača sa tobom - govorila mu je Miona.

- Ovo ne pričaš sada ti, ja te poznajem. Šta sam ja, neki bolesnik? Ja sam ti dečko, sa mnom si u vezi... Ja znam kakav sam prema tebi - objašnjavao je Ša.

- I rekli su mi za ono bacanje stvari, kako mi govoriš gde da gledam, pitaju se šta će se tek onda dešavati u četiri zida, kada budemo sami bili - nastavljala je Miona.

- Pa, ne razumem, moji su podržali i sve - rekao je Aleksić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading