DEJAN DRAGOJEVIĆ UNIŠTIO ŠA ZA SVA VREMENA: Neviđeni haos u programu uživo, pljušte brutalne uvrede!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Zadruge 5" na "Elitoviziji" urnisao repera!

DEJAN DRAGOJEVIĆ UNIŠTIO ŠA ZA SVA VREMENA: Neviđeni haos u programu uživo, pljušte brutalne uvrede!

Foto: Pink

Sinoć je na televiziji Pink odežana još jedna "Elitovizija", u kojoj su stručni žiri činili Dejan i David Dragojević, Miki Đuričić i Dejan Milićević. Pobednik pete sezone "Zadruge" nikog nije štedeo, a najžešći sukob imao je sa Nenadom Aleksićem Ša, koji mu takođe nije ostao dužan. 

Dejan je Ša sasuo sve u lice, zbog čega je došlo do brutalnog sukoba, pogotovo jer je žestoko isprozivao njegov ljubavni život i vezu sa Mionom Jovanović. Reper je jako burno reagovao na kritike koje je dobijao od Dragojevića, a voditelji su pokušavali da spuste tenziju, ali im to nije polazilo od ruke. 

Ša, ti si stvarno okej, ali imaš toliko godina i svaki tvoj ljubavni izbor je mlađi dvadeset godina od tebe. Miona je u ''Zadrzuzi 3'' bila u senci Mime iz Pukovca. Ove godine si ostavila verenika, ušla u rijaliti. Znam da si sujetan, ne možeš da podneseš neke stvari koje su istina. Pisao si Tari dok si bio sa Vanjom. Što si stariji, to si gori. Oženiš se posle tri nedelje veze, juriš klinke koje su mlađe dvadeset godina. Ti si jogurt na Suncu - rekao je Dejan.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević Elitovizija

- Ti si duboko nesrećan. Skakao si u bazen, a meni sad nešto govoriš. Šta si ti uradio? Ko si ti? Zvanje koje ti je? Ti ćeš moje ime da skrnaviš. Smešan si, misliš da si dobar komentator  - kazao je Ša.

Reper je nastavio da proziva Dejana i kad se vratio u diskoteku iz koje su pratili nastupe, a u tome ga je podržala njegova devojka. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša Elitovizija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading