ZBOG BIVŠEG MUŽA ŽANE OMNIE NASTALA MUK I TIŠINA U ELITI: Niko nije smeo da PISNE kada su videli o kome se radi!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žana Omnia predstavila bivšeg muža o kom se toliko spekuliše!

ZBOG BIVŠEG MUŽA ŽANE OMNIE NASTALA MUK I TIŠINA U ELITI: Niko nije smeo da PISNE kada su videli o kome se radi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uzbudljiva atmosfera vladala je u Beloj kući tokom najnovije emisije "Posete porodica", dok je voditelj Milan Milošević uplovio u svet takmičara Elite kako bi dočekao goste. Posebno dirljiv trenutak desio se kada je porodica Žane Omnie stupila u dom takmičarke Elite, deleći s njom dragocene trenutke i sećanja.

Jedan od najdirljivijih trenutaka emisije definitivno je bio susret između Žane Omnie, njenog bivšeg supruga Bobanca i njihove ćerke Irine. Emocije su kulminirale dok su se ovi članovi porodice ponovno okupili u Beloj kući, pružajući takmičarki Elite podršku i ljubav u ovom izazovnom takmičarskom okruženju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnia Elita 7

 

- Elito ovo je moj bivši muž, da vam ga predstavim - rekla je žana dok je grlila Irinu.

Gosti su pružili neizmernu podršku takmičarki Elite, ističući koliko im znači njen udeo u ovom takmičenju. Ovaj susret nije samo bio prilika za ponovno povezivanje, već i za pružanje podrške i razumevanja u teškim trenucima.

Dok su se prepričavale anegdote iz prošlosti, prisutni su se osvrnuli na nežne trenutke provedene zajedno, ističući važnost porodičnih veza i ljubavi koja ih povezuje. Ovi dragoceni trenuci ujedinili su porodicu u zajedničkom cilju – pružanju podrške voljenoj članici porodice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnia predstavila bivšeg muža

 


Susret porodice Žane Omnie sa takmičarkom Eliotom pokazao je koliko je važno održavati porodične veze i negovati ljubav i podršku među članovima porodice, čak i u izazovnim okolnostima kao što su rijaliti emisije.

Emisija "Posete porodica" u Beloj kući donela je nezaboravan susret porodice Žane Omnie sa takmičarkom Eliotom, naglašavajući važnost porodičnih veza, podrške i ljubavi. Ovaj emotivni događaj ostavio je dubok trag u srcima svih prisutnih, podsećajući nas na važnost povezanosti i podrške u porodičnom okruženju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading