NAKON SAHRANE JANJUŠEVA PORODICA IMA MOLBU: Uputili potresne reči, traže samo jedno!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je sahranjen Mihailo Janjušević, najmlađi brat rijaliti zvezde Marka Janjuševića Janjuša.

NAKON SAHRANE JANJUŠEVA PORODICA IMA MOLBU: Uputili potresne reči, traže samo jedno!

Foto: republika, Instagram

Danas je na lokalnom groblju u Prijepolju sahranjen Mihajlo Janjušević, brat poznatog učesnika rijaliti programa ''Elite'', Marka Janjuševića Janjuša. Mihajlo je sebi oduzeo život u 27. godini, ostavljajući porodicu Janjušević u dubokoj tuzi i bolu.

Sahrana je bila obeležena potresnim scenama, koje su dirnule prisutne do suza. Janjuš i njegov brat Boris nisu želeli da napuste Mihailov grob ni dugo posle sahrane, što jasno svedoči o dubini njihove tuge i bola.

Nakon sahrane, porodica Janjušević jedva je smogla snage da se obrati prisutnima i zahvali im na podršci u ovim teškim trenucima.

Republika

Foto: Republika.rs

Janjuš i Boris Janjušević na sahrani mlađeg brata Mihaila

- Zahvaljujemo se svima koji su danas bili sa nama. Molimo sve da Mihajlu oproste voljne i nevoljne grehe - poručila je porodica Janjušević nakon sahrane, prenosi Pink.

Janjuš je danas na sahrani svog najmlađeg brata Mihaila bio jako potresen, a pre nego što je sanduk spušten u raku bivši košarkaš je svog pokojnog brata molio za oproštaj jer godinama nisu razgovarali. 

Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom losem gradu… Naša sećanja će biti lepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime... Imaćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole - jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading