ODZVANJAJU JECAJI IZ JANJUŠEVE KUĆE: Porodica ne prestaje da plače pred Mihailovu SAHRANU!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije informacije iz Prijepolja!

ODZVANJAJU JECAJI IZ JANJUŠEVE KUĆE: Porodica ne prestaje da plače pred Mihailovu SAHRANU!

Foto: printscreen/instagram.com

Mihailo Janjušević, najmlađi brat poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, izgubio je život iznenada u svojoj 27. godini u Beogradu. Ova tragedija potresla je njegovu porodicu i zajednicu, a danas će biti sahranjen u svom rodnom Prijepolju.

Marko Janjušević Janjuš, koji se u trenutku saznanja o smrti brata nalazio u rijalitiju, odmah je napustio takmičenje i zajedno sa suprugom Enom stigao je u rodnu kuću u Prijepolje kako bi ispratio najmlađeg brata na večni počinak. Njihova porodična kuća je od jutarnjih sati bila poprište okupljanja prijatelja, familije i komšija koji su došli da izraze saučešće.

Meštani Prijepolja, koji su poznavali braću Janjuševiće još od njihovog detinjstva, izražavaju šok i tugu zbog ove neočekivane tragedije. Jedna meštanka je kroz suze podelila sećanja na braću Janjuševiće i istakla da je ovo veliki gubitak za čitav kraj.

- Znate li vi kakvi su to momci? Evo, ovde, vidite tu su se igrali zmurke. Majka im namaže koru hleba, i ceo dan trče okolo, naokolo. Tu gore je bio koš, Marko je najviše igrao loptom, pa Boris, a Mihajlo je bio manji. Eto, šta bih vam rekla, kuća zavijena u crno. Teško su ovo prihvatili svi u kraju - kaže kroz suze meštanka koja braću poznaje od malih nogu, prenosi Kurir. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Janjušević

Podsećamo, Mihailo je pronađen mrtav u svom domu, u kojem je izvršio samoubistvo. Ovo je izazvalo dodatnu potresenost i šok u zajednici, posebno jer je Mihailo bio mlad čovek sa čitavim životom pred sobom. Takođe, njegova aktivnost na društvenim mrežama i jezivi komentari koje je primao su dodatno uznemirili javnost.

Naložena je obdukcija i toksikološki nalaz kako bi se utvrdile tačne okolnosti Mihailove smrti, te se očekuje da će ovi rezultati pružiti više informacija o ovom tragičnom događaju.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading