DANAS ĆE BITI SAHRANJEN MIHAILO JANJUŠEVIĆ: Bivše kolege skrhane BOLOM, ne mogu da veruju da je sebi ODUZEO ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana Mihaila Janjuševića održaće se danas u Prijepolju, oglasile se bivše kolege!

DANAS ĆE BITI SAHRANJEN MIHAILO JANJUŠEVIĆ: Bivše kolege skrhane BOLOM, ne mogu da veruju da je sebi ODUZEO ŽIVOT!

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

Bivše kolege pokojnog Mihaila Janjuševića oglasile su se za domaće medije nakon tragične smrti ovog mladića, koji je sa samo 27 godina oduzeo sebi život.

- Mihailo je radio kod nas, ali je u međuvremenu pronašao novi posao. Bio je dobar kolega. Čuli smo sinoć da je preminuo i od tad smo u šoku. Bio je duhovit, uvek raspoložen za šalu. Tuga. O porodici nije pričao nikad. Mislim da nisu bili u baš sjajnim odnosima, ali smo svi znali ko mu je brat. Nakon što je otišao od nas, čuli smo da je jedno vreme radio u jednom kafiću tu u centru grada, a posle se zaposlio u jednoj firmi za međunarodni transport robe i logistiku - rekla je jedna od Mihailovih bivših koleginica za "Kurir", koja je insistirala na anonimnosti zbog pijateta prema porodici pokojnika.

Republika

Foto: Republika

Mihailo Janjušević

Radnici u pomenutom kafiću takođe su bili šokirani saznanjem da je rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša pronađen mrtav.

- Mihailo je bio dobar lik i kolega. Strašno je ovo što se desilo. U poslednje vreme kao da se povukao u sebe, ali o tome nije hteo da priča nikome od nas. Malo posle toga je i otišao, našao je novi posao. Mi smo svi znali za taj njegov profil na Onlifansu, ali on to nije ni krio. To je bio njegov privatni život i to nikome nije smetalo dok nije uticalo na njegov posao ovde. Teretanu je obožavao, znam da je išao skoro svaki dan. Samo što nije spavao tamo. Ko zna šta ga je nateralo na tu muku i da tako završi život. Lako je sad komentarisati i osuđivati na društvenim mrežama. Niko ne zna kako se ko nosi sa svim osudama i lošim komentarima. Koliko znam, živeo je na Dorćolu, ljudi su ga često viđali po kraju - rekao je za gorepomenuti medij konobar iz kafića gde je Janjušević radio.

Podsetimo, Mihailo će biti sahranjen danas, u 12 časova, na lokalnom groblju u rodnom Prijepolju.

Republika

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading