KAKAV BLAM! Vanja "sahranila" Ša jednim potezom, zbog ovih reči će raditi "tobogan"!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović je poslala brutalnu poruku Nenadu Aleksiću Ša, ovo će ga razbesneti.

KAKAV BLAM! Vanja "sahranila" Ša jednim potezom, zbog ovih reči će raditi "tobogan"!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube

Javnost nedeljama unazad bruji o odnosu Nenada Aleksića Ša, koji je neposredno pred ulazak u "Elitu" podneo papire za razbvod braka od tiktokerke Vanje Ignjatović, i Mione Jovanović, koju je momak ostavio zbog prisnog odnosa sa reperom.

Naime, tokom sinoćnje emisije "Elita - Specijal", Nenad Aleksić Ša u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem poručio je svojoj, i dalje zakonitnoj ženi Vanji, da treba da ga preboli, jer je njegova nova devojka i ljubav Miona.

Vanja se neretko oglašava putem društvenih mreža, gde je poprilično aktivna, a ovim povodom oglasila se i za domaće medije. Njen odgovor je bio kratak i jasan, a reperu se ovo sigurno ne bi dopalo:

Republika

Foto: Pink

Vanja Ignjatović, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Mogu samo da kažem da mi je previše žao tog čoveka, ko razume shvatiće - poručila je Vanja za Pink.rs.

Podsetimo, Vanja se nedavno na Instagramu zapratila sa Nenadovom bivšom izabranicom, Tarom Simov, koja danima proziva repera i njegovo ponašanje u vezi sa Mionom.

- "Idemo rijaliti. Samo neka rokaju! Lik je, bre, psiho", "Kakvi bolesnici, a onda kažu Ša je lud", "On je od svih najluđi", "Televisa Presenta, sve Šakijeve velike ljubavi", "Samo nek se plaća", "Mislim da su se juče zapratile jer je Tara nju branila na storijima", "Možda će je Tara zvati u emisiju", "Željne pažnje", Mlade, lepe, tiktokerke, pa šta ako se prate?", "Kad se bivše udruže..." - samo su neki od komentara ispod objave na kojoj se vidi da su se njih dve zapratile, a koja je izazvala veliku pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading