ANELI SUMNJA DA JE TRUDNA, HITNO SE OGLASILA PORODICA: Zbog ovih reči pala bi u očaj!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge zanima kako bi rijaliti učesnica reagovala kad bi saznala da ovako njena sestra Sita gleda na moguće drugo stanje sa Janjušem!

ANELI SUMNJA DA JE TRUDNA, HITNO SE OGLASILA PORODICA: Zbog ovih reči pala bi u očaj!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

U emisiji "Pitanja gledalaca", Aneli Ahmić je iznela intimnu informaciju o kašnjenju svog ciklusa, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Ova izjava je pokrenula niz spekulacija, a mnogi fanovi su odmah zaključili da je Anela trudna i da će Marko Janjušević Janjuš uskoro ponovo postati otac.

Nakon što je Anela izazvala šok svojom izjavom, javnosti se obratila i njena sestra Sita Ahmić. Sita Ahmić je za domaći medij kratko prokomentarisala spekulacije o trudnoći svoje sestre, izjavivši da ne želi da komentariše ovu temu. Njenim rečima jasno je stavila do znanja da nije ni srećna ni uzbuđena zbog moguće trudnoće Aneli.

Ne bih komentarisala - rekla je Sita kratko za Pink.rs.

Republika

Foto: ATA Images

Sita Ahmić, Aneli Ahmić i Janjuš

Podsetimo, nedavno je Marko Janjušević Janjuš rekao Jovani Tomić Matoroj, ali i javno priznao da je Aneli jedina žena koju je voleo nakon bivše supruge Ene.

Da sam napravio nešto sa Aneli koju volim, ne bi mi bilo žao. Ja osećam šta znači kada voliš nekog. Matora, u braću ti se kunem, drugi put volim u životu. Prvi put sam voleo svoju ženu i ja sada volim. Da li me razumeš ti to? - istakao je Janjuš, pa dodao:

Evo u dva brata ti se kunem... Druže, ja dva puta u životu volim, ovo mi je drugi put. Sreće mi moje... Ovo ostalo je boleština živa i sve što sam radio od života. Ja ti se kunem, da sam prevario ženu, a da sam ovako voleo, ja bih stao i rekao: "Je*iga, volim, izvini ali volim!". Drugi put u životu volim, drugi put, da li si provalila koliko sam ja lagan? Tako je kako je, iskreno ti ovo kažem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading