KAKAV BLAM! Janjuš proglasio Aneli NAJMORALNIJOM ženom ikada, ukućani popadali od smeha!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je glasao za najmoralniju osobu u kući, pa izazvao haos.

KAKAV BLAM! Janjuš proglasio Aneli NAJMORALNIJOM ženom ikada, ukućani popadali od smeha!

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali su težak dan u "Eliti", s obzirom da mu je ona priznala kako se bori sa napadima anksioznosti, koje godinama ima, ali sve češće izlazi na kraj sa tim.

Janjuš je pokušavao da je uteši i stavi joj do znanja koliko mu je ona bitna i da neće dozvoliti da joj bilo šta zasmeta ili je poremeti, a ona je zaplakala i zamolila ga da izađu na vazduh, jer je sve, kako sama kaže, guši.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Odmah nakon, u Belu kuću stiglo je novo pismo Velikog šefa, kojim je ukućane obavestio da je vreme za novu anketu, kada će birati najmoralniju osobu u "Eliti", a prvi je glasao i komentarisao upravo Janjuš.

On je, naravno, izdvojio svoju novu devojku, Aneli, što je izazvalo smehotres u Beloj kući, a Janjuš je bio besan kao ris zbog reakcije ukućana, pa im je momentalno odbrusio:

- Najmoralnija osoba je, po mom mišljenju, Aneli... Možete da se smejete koliko god želite, ako nešto niste uradili ovde, to ne znači da ste moralni. Za mene ona jeste najmoralnija, jer je jedinu emociju ovde prema meni pokazala - govorio je Janjuš, dok su se ukućani smejali.

 

 

Da podsetimo, Aneli i Janjuš gotovo svakodnevno imaju se*sualni odnos, iako je on donedavno tvrdio da voli svoju suprugu, Enu Janjušević, zbog čega Aneli sada ima status ljubavnice, a upravo je to razlog što su se ukućani smejali, prilikom Janjuševog izbora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading