MIONA NE ZNA SA KOLIKO NJIH JE SPAVALA: Ša doživeo nervni slom, sumnja se da je na SPISKU i njihov cimer iz Elite!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper svojoj devojci najavio svakodnevni pakao!

MIONA NE ZNA SA KOLIKO NJIH JE SPAVALA: Ša doživeo nervni slom, sumnja se da je na SPISKU i njihov cimer iz Elite!

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša iako su tek pre par dana zvanično ušli u vezu imaju jako burne svađe od kojih se tresu zidovi imanja u Šimanovcima. Pošto su sinoć imali jako buran sukob, tokom kojeg je Ša urlao i plakao na sav glas, mnogi su se ponadali da ćena neko vreme par da pauzriaju sa raspravama, ali do toga nije došlo, pa se već danas desilo novo prepucavanje. 

Tema njihovog razgovora bila je seks, a Ša je navodno ispitivao Mionu o njenom seksualnom iskustvu i broju partnera sa kojima je spavala. Njihov razgovor je dodatno podgrejao sumnje da je Miona možda imala intimne odnose sa nekim od učesnika u kući.

Ja sam imala ukupno... Prvi put sad vidim čoveka, možda u prolazu nešto. U životu sam bila sa petoricom, možda šestoricom Ša. I sa svakim sam bila minimalno godinu dana. kakva su ti to pitanja - rekla je Miona.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša

- Što si se uzvrtela? Svaki dan ćemo ovako kad ne razmišljaš, a onako bi bilo opušteno - rekao je Ša.

Još uvek nije najjasnije na kog takmičara iz "Elite" Ša sumnja da je bio intiman sa njegovom devojkom, ali je jasno da mu je ovo već stvorilo nepoverenje i da će po svemu sudeći tek dolaziti do velikih svađa, jer je poznato da reper ima problem sa kontrolom kad u neke stvari vezane za njegovu partnerku nije siguran. Da li će Miona otkriti istinu o svojim prošlim vezama i iskustvima, ili će ova tema nastaviti da izaziva kontroverze i rasprave među učesnicima i gledaocima, ostaje da vidimo.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading