OVO JE PRAVO LICE BIVŠE ŽENE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Nedoličnim ponašanjem i REČIMA vređala Ivanu Šopić, BLAMANTNI snimak kruži internetom!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović pokazala pravo lice!

OVO JE PRAVO LICE BIVŠE ŽENE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Nedoličnim ponašanjem i REČIMA vređala Ivanu Šopić, BLAMANTNI snimak kruži internetom!

Foto: ATAImages, Instagram/printscreen/vanjaaleksic_11

Vanja Ignjatović, bivša partnerka Nenada Aleksića Ša, ne prestaje da iznenađuje javnost svojim otvorenim stavovima o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju "Elita". U svom poslednjem lajvu na društvenoj mreži TikTok, Vanja je odlučila da otkrije šokantne detalje iz njihovog odnosa, a sve to u direktnom obraćanju voditeljki rijalitija, Ivani Šopić.

U svom obraćanju, Vanja je iznela intimne detalje iz njihovog odnosa, izjavivši: "Evo poljubi me ona u g**icu", nakon čega je demonstrativno udarila po zadnjici.

 

@balkanska_kafana_ Vanja, supruga Nenada Aleksica SHA poslala brutalnu poruku Ivani Sopic.#CapCut ♬ original sound - 👑Balkanska kafana👑

 

Osim ovoga, Vanja je otkrila da je imala spontani pobačaj, te je emotivno podelila da je tokom noći kada je izgubila bebu, doživela kliničku smrt, dok je Ša bio u emisiji. Takođe, istakla je da je on bio uzrok njihovog gubitka i da je nakon toga pravio ljubomorne scene.

Vanja je javno optužila Ša da je bio ljubomoran čak i kada je bila u kontaktu sa svojom majkom, te da je pravio scene ljubomore i na druge muškarce u njenom okruženju. Takođe, istakla je da poseduje dokaze o Šaovom ponašanju, uključujući i dopisivanje sa njenom snajkom, te ga je okarakterisala kao "psihopatu" bez prijatelja i ljubavi prema ikome.

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović

 

Tokom noći kada sam uzgubila bebu, imala sam kliničku smrt. On je tad bio u emisiji. Posle toga sam mu rekla samo da mi ne dira nerođeno dete. On je kriv jer se to desilo. Sad ću da vam pokažem papir kao dokaz, svi da vidite. On je pet dana nakon što sam čula otkucaje srca mog deteta napravio ljubomornu scenu, moja majka zna, zbog toga sam abortitrala. Je l' teško da prizna da je zaljubljen u Mionu i da je zato za razvod, a ne da laže. Neće dobiti razvod. Ša nema prijatelje, nikoga ne voli. Kakva crna Matora. Imali bi savršen brak da nije njegove ljubomore. Bio je ljubomoran kad se dopisujem sa mamom. Imam poruke i kako se dopisuje sa mojom snajkom. On je jedan psihopota. Ljubomoran je bio na mog kuma, mislio je da sam ga varala sa svim muškarcima u mom oktruženju - rekla je Vanja i zaplakala.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.12.2023 05:13

Odvratno od Vanje...i dalje se predstavlja kao ALEKSIĆ...nije je sramota posle svega što mu je uradila, zloupotrebila čoveka koji je samo željan ljubavi i topline...SADA SKUPLJ POENE KAO VANJA ALEKSIĆ...blam...sve je jasno...a napad na Ivanu Šopić je isto ispromagmiran...nema veze sa životom...jer joj ne odgovara...NA VELIKU ŽALOST DA SU SE VENČALI...s njene strane je sve proračunato, s njegove sve spontano...U...Ž... A....S...Ima dete i ne razmišlja o posledicama...trebalo bi joj oduzeti dete koje koristi u reklamne svrhe...