NASTAVLJAJU SVOJ PAKLENI PLAN: Zbog Aneli i Janjuša ova takmičarka je DIREKTNO NOMINOVANA!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef poslao pismo, odabrani doneli bitnu odluku!

NASTAVLJAJU SVOJ PAKLENI PLAN: Zbog Aneli i Janjuša ova takmičarka je DIREKTNO NOMINOVANA!

Foto: printscreen/RTVPink

Produkcija televizije Pink poslala je, kao i svakog petka, pismo učesnicima koji borave u kući Odabranih. Naime, oni su dobili zadatak da odluče koga će ove nedelje nominovati od cimera iz Bele kuće i samim tim mu ugroziti mogućnost da nastavi takmičenje na imanju u Šimanovcima.


Marko Đedović pročitao je pismo, a onda je desetoro odabranih takmičarala dalo svoj sud, a najviše glasova pokupila je Jovana Cvijanović

- Jovana pevačica mi je odvratna i ne mogu da je gledam - glasala je Vanja.

- Anita zbog svega što mi je uradila i što će tek uraditi - bila je kratka Matora.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nominacije odabranih Elita

- Jovanu lažljivicu sam nominovao i prošli put, pa ću i ovaj. Ona je jako loša i podla, laka devojka sa kojom svako može da bude. Ne volim je jer se mešala u odnos Aneli i Janjuša - govorio je Uroš.

- Ja ću slično kao i prošlog puta reći da ovde postoje degenerici kojih ćemo se rešiti jedino ako ostanemo ovde. Jovaninu facu kad vidim mene uhvati nervoza, draži mi je Lepi Mića od nje, verovali ili ne. Što se Nikole tiče on mi je od iritantnog posao smešan. Mene njen idiotizam toliko nervira da bih se skucao u zid. Jovanu ću da pošaljem - zaključio je Marko.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović

Kako je Jovana pokupila najviše glasova ona će biti nominovana za izbacivanje, a sa njom će biti jedan od dva potrčka i osoba koja ima najmanje glasova publike. Na društvenim mrežama komentariše se da je ova odluka zbog veze Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić i da je i ovo deo tajnog dogovarora, pa im se cimeri na ovaj način dodvoravaju jer je poznato da im se Jovana mešala u odnos više puta, zbog čega je došlo i do najburnije svađe koju su imali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading