ŠA OBELODANIO PRLJAV VEŠ IZ BRAKA SA VANJOM! Na svadbi nastala DRAMA, reper konačno sve priznao: Njena mama me je pitala da li sigurno HOĆU DA JE ŽENIM!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad više neće da ćuti, ovo niko nije znao o njegovom odnosu sa Vanjom!

ŠA OBELODANIO PRLJAV VEŠ IZ BRAKA SA VANJOM! Na svadbi nastala DRAMA, reper konačno sve priznao: Njena mama me je pitala da li sigurno HOĆU DA JE ŽENIM!

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Nenad Aleksić Ša jutros je razgovarao sa Teodorom Balzak, dok su svi spavali, i njoj otkrio detalje iz svog ljubavnog odnosa sa Vanjom Aleksić, za koje javnost do sad nije čula. 

- Kao bratu ti kažem da me k*rac boli za Vanju. Upoznali smo se prošle godine, ja došao po nju, provozali se, došli kod mene i tu ništa i posle šestice ja joj pisao, videli se i igrali na tiktoku mečeve i posle metar dana. Pa nismo se dovoljno ni upoznali. Ja sam toliko propatio . Ja realno mogu da imam koju hoću, sa toliko žena sam bio. Mene zanima da imam dete sutra. Znaš kako me je u trudnoći ignorisala, odbacivala, na svadbi može Matora da ti kaže da sam ja kao debil neki totalni. Nisam ja njoj potrčko da je vozim i dovozim, oću da je zagrlim ne da. Ima šifru na telefonu koju ne smem da znam, sve me napadala za to kad pitam - govoorio je Ša, pa nastavio:

Foto: TV Pink/printscreen

Ša Elita

- Kunem ti se Bogom pre nego sam je oženio keva njena me pitala da li sam siguran da hoću da je ženim, da li znam kakva je. Ona je cika i dreka. Bila je neraspoložena celu svadbu. Ja prema klincu do jaja zavoleo ga jer ćaleta boli ku*ac, ne viđa dete ne zanima ga on je klinac 25 godina, moj fan, tatin sin, a ona je opsednuta tim likom - rekao je Ša.

Ianče, Ša i Vanja su nakon samo dva meseca zabavljanja stupili u brak, što je iznandilo sve. Međutim, reper sa njom nije imao sreće, pa je taj odnos veoma brzo pukao, a iako je na ulasku u "Elitu" govorio kako će se boriti da ispravi probleme koje su imali i dokaže joj ljubav brzo se zaljubio u 20 godina mlađu pevačicu Mionu, pa je pokrenuo papire za razvod braka i upustio se u novi odnos. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading