MIONU JOVANOVIĆ ŠUTNUO DEČKO, PA NAŠAO NOVU CICU: Otkrio sve o DOGOVORU koji su imali pre ulaska u Elitu, pa priznao ŠOK Istinu!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko Mione Jovanović se oglasio za Republiku!

MIONU JOVANOVIĆ ŠUTNUO DEČKO, PA NAŠAO NOVU CICU: Otkrio sve o DOGOVORU koji su imali pre ulaska u Elitu, pa priznao ŠOK Istinu!

Foto: Republika

Mionu Jovanvoić u rijaliti ,,Elita" ispratio je dečko Stanislav Pantera Krofak, koji je definitivno odlučio da prekine vezu sa njom, te se oglasio za Republiku i otkrio da je već uplovio u novu romansu sa misterioznom devojkom. 

Pantera ne krije da je razočaran u Mionu, budući da je sa Nenadom Aleksić Ša prešla dozvoljenu granicu, te je zbog toga odlučio da stavi tačku na vezu sa njim:

Foto: Republika

 

 

- Što se tiče Mione, prešle je zabranjenu crtu, tako da je ona slobodna devojka, sad može da radi šta god želi. Ja sam svoj život nastavio dalje, čujem se s jednom devojkom, kad se sazna ko je ona, gore će Balkan - rekaoe je Pantera za Republiku. 

Podsetimo, ovako je Ša nedavno govorio o odnosu sa Mionom tokom nomiacija:

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Meni je drago što se družim sa normalnim devojkama i koje ne skaču po tuđim krevetima i ne vape za penisima, Miona tebe izdvajam tu. Navešću Mionu, za laku noć zagrljaj, a ni dobro jutro ne dobijem. To me iritira, ali se posle iskupi. Uroš me u pojedinim trenucima iritira, ali to splasne kroz desetak minuta. I treća osoba će biti, mora biti Vivien. Ona je neko prema kome sam od starta bio okej, pažnja, cigare, hrana, savet, ali sam odlučio da povučem ručnu - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading