DEJANU DRAGOJEVIĆU PRESEO DAN: Jedan detalj zgrozio pobednika "Zadruge 5", sve izneo JAVNO!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svom stilu opleo po pojedincima koje viđa u teretani!

DEJANU DRAGOJEVIĆU PRESEO DAN: Jedan detalj zgrozio pobednika "Zadruge 5", sve izneo JAVNO!

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i pobednik pete sezone, Dejan Dragojević, trenutno uživa u vezi sa Jovanom Stojanović. Njihova veza traje već nekoliko meseci, a njih dvoje neretko dele svoje emotivne trenutke na društvenim mrežama. 

Dejan voli da na društvenim mrežama komentariše situacije koje ga zadese tokom dana, a danas je sa svojim pratiocima podelio prizor koji ga je zgrozio u teretani. Naime, Dejan je nakon treninga svojim pratiocima otkrio da je tamo osetio neprijatan miris, pa im se odmah požalio. 

- Danas je u teretani neko smrdeo, sada ću da vam objasnim kako. U teretani ima soma kvadrata, on ili ona se čula na jedno petsto kvadrata. To je bio smrad kao da su oprali majicu i onako mokru je stavili iznad šerpe u kojoj se kuva paprikaš. I ono, još distali luk, pa ona zaprška kada se napravila, znači...to je takav dinst! Kao da je neko izašao iz one kuhinje, kao da je radio čitavu treću smenu. Kao da je kuvao i onda došao u teretanu da istrenira. Brate, ima voda, ima brdo nekih stvari. Kada dinstate, kada pravite doručak pred teretanu, majica u kojoj ste bili, nemojte ići u teretanu. Ili, ili vežeš kosu. To je toliko jako bilo, da ne možeš da znaš ko je to bio - rekao je Dragojević u neverici, vraćajući se iz iste.

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
poreklo

04.12.2023 16:16

ima i berberin i mašinica da središ tu bradu kako treba da bude uredna ... ako pripadaš islamskoj veri možeš biti uredan jer ovakvu bradu nose ekstremni islamisti mudžahedini ... druga stvar nauči da kažeš smrdi miriši ili oseti se na znoj paprikaš a nikako ne može da se čuje na miris ... opismeni se i uredi bradu pa tek onda dozvoli da kritikuješ