UROŠ DOBIO JEZIVE PRETNJE OD ŠA, URLAO IZ PETNIH ŽILA: Vređao mu RODITELJI najgnusnije, a OVE reči mu odzvanjaju u ušima!

Autor:

Zadruga

03.12.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša napravio je lom u kući Odabranih!

UROŠ DOBIO JEZIVE PRETNJE OD ŠA, URLAO IZ PETNIH ŽILA: Vređao mu RODITELJI najgnusnije, a OVE reči mu odzvanjaju u ušima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša jutros je ušao u žestok konflikt sa Urošem Stanićem, te je tom prilikom veoma besan pričao sa Odabranima o njihovom sukobu.

Čim ga je ugledao na vratima Odabranih, Ša mu je uputio salvu uvreda, te mu je čak i obećao da će ga pratiti u stopu i da će mu poželeti svako jutro, dan i veče psovkama.

S tim u vezi, Ša se izdrao na njega u garderoberu Odabranih, te mu je čak i saopštio da ne sme više da uzima njegovu, sada već bivšu, suprugu Vanju Ignjatović u usta.

Kako će teći ovaj odnos i sukob ostaje nam da ispratimo.

- Ko god me je zaj*bao u životu, ja m'rš bre! Cenite ovo! Gde si j*bem li ti mamu? Odrone ljudski! Nakazo! Mamu ti j*bem! - urlao je Ša i nastavio:

- K*rvo mala! Smrdljiva! Smeće! Ime mi spomeni još jednom! Još jednom spomeni ime iz spoljnog sveta! Tata te je k*rao! Nakazo ljudska! Izobličiću te načisto! - pretio je Ša. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading