POJAVIO SE KUĆNI VIDEO MIONINOG DEČKA: Dok se ona MUVA sa Ša u Eliti, evo šta radi MMA borac u krevetu, NEMA MIRA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2023

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kućni video dečka Mione Jovanović ugledao svetlost dana!

POJAVIO SE KUĆNI VIDEO MIONINOG DEČKA: Dok se ona MUVA sa Ša u Eliti, evo šta radi MMA borac u krevetu, NEMA MIRA! (VIDEO)

Foto: Republika

Miona i Stanislav

Rijaliti ,,Elita 7" uzdrmala je priča o Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša. Njih dvoje su uhvaćeni već neko vreme u tajnim dogovorima, pričama, zbog čega mnogi misle da među njima postoji nešto više od prijateljstva. 

Foto: Republika

Miona Jovanović sa dečkom Stanislavom Krofakom

 

Sada se pojavio na društvenoj mreži Instagram snimak Mioninog dečka, Stanislava Krofaka u krevetu, koji je izmamio lavinu komentara. 

Naime, Mionin dečko bio je oskudno obučen, a mišići su na njemu pucali. U krevetu je imao osmeh od uveta do uveta, a komentari su se samo nizali:

 

 

- "Miona da ovog frajera ostavi zbog Šakija?", "Ovaj momak zlata vredan u odnosu na onog skraćenog" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Stanislav se pre nedelju dana oglasio na Instagramu, te je objavio fotografiju Mione iz ,,Elite" uz komentar emotikona srca. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

09.03.2024 00:35

Sa je običan dzovan