ZVEZDAN SLAVNIĆ NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA UĐE U ELITU: Dao obećanje "Janjušu otimam Maju i Aneli"

Autor:

Zadruga

28.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan je smislio kako da opet dođe do zarade, s obzirom na to da napolju sada nema primanja, pa se nameračio na partnerke bivšeg košarkaša. Moka je sina podržao da uđe u rijaliti uz savet da nikako ne bude nasilan.

ZVEZDAN SLAVNIĆ NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA UĐE U ELITU: Dao obećanje "Janjušu otimam Maju i Aneli"

Foto: ST/Nikola Mutić, Shutterstock

Bivši učesnik "Zadruge" Zvezdan Slavnić prestao je da zarađuje od slave koju je ranije stekao u rijalitiju, pa sad moli čelnike Pinka da ga vrate na male ekrane!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš je u "Eliti" glavni baja, vole ga i Aneli i Maja

Kako smo saznali, sin Moke Slavnića ostao je bez prebijene pare, pa sada hoće u "Elitu" kako bi Marku Janjuševiću Janjušu zbog priče i popularnosti oteo Maju Marinković i Aneli Ahmić, devojke s kojima je imao afere, pa nema sumnje da će biti zanimljivo ako se sve ovo i desi.


- Zvezdan već neko vreme ne zarađuje od društvenih mreža, pa sad gleda kako na brz način da dođe do novca. Rijaliti mu je sigurica, tu je već uzeo dobar honorar kad se ranije takmičio i ima iskustva, a sad priča da je smislio dobru strategiju. Sad ima ideju da uđe unutra i da se zakači za Maju i Aneli. Zna da bi to vozilo dobro priču, maltene do kraja rijalitija, ako uspe da ih otme Janjušu i uđe u neki rat s njim. Narod to voli da gleda, on je već bio zvezda i veruje da može opet dobro da se unovči, ako sve u pregovorima prođe kako treba - priča nam izvor blizak Slavniću i dalje otkriva da je Slavnić već pričao i sa ocem Mokom, koji je rekao da treba da iskoristi trenutak, ako je već spreman na sve to:

 

Foto: Instagram.com

Zoran Moka Slavnić sina Zvezdana podržava u svemu, sem u nasilju


- Moka nije čovek koji bi ušao u rijaliti, ta priča nije za njega, ali je Zvezdana podržao kad je video koliku je popularnost stekao. To je ipak sve bilo kratkog veka, a kako ne može od popularnosti da ima stalnu zaradu, već od nekog rada, složio se sa idejom sina da opet uđe u rijaliti. Zvezdan je ocu rekao: "Odoh da se opet unovčim. Sad neću ni sa kim da se svađam i da dobijam penale za honorare. Samo ću da jurim žene i da za to dobijam pare! Gde ćeš bolji posao, ovako napolju sad nemam primanja" Oteću Janjušu Aneli i Maju, biću najveći frajer. Veći i od Filipa Cara"! Zvezdan je pričao i sa dosta prijatelja napolju i svi su ga podržali. Opet je on dobro poznato ime.


Kako smo saznali, Moka je nasledniku rekao da nikako ne ulazi u klinč s Janjušem i da pazi da ne dođe do bilo kakvog nasilja, s obzirom na to da je sklon tome.


- Moka je sinu rekao da ne sme da se kači s Janjušem i da treba da zna kako to može da se završi. Ne ide mu u prilog da ga odmah diskvalifikuju. Ako već hoće da gura svoju priču ne treba da bude dosledan sebi i da pazi da mu se ne oduzima zarada zbog bilo kakvog nasilja - kaže izvor.


Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Slavnićem kako bismo ga pitali za više detalja, ali je od odbijao pozive na broj telefona poznat redakciji, sve do zaključenja broja.


I dalje ima titulu preljubnika i nasilnika

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić, e-stock/ Časlav Vukojičić

Zvezdan Slavnić je u "Zadruzi 6" bio jedan od glavnih rijaliti igrača


Zvezdan Slavnić poznat je široj javnosti zbog raznih prekršaja i odlaska na robiju zbog sumnje da je ubio Olivera Jovanovića, posle kraće svađe ispred jednog beogradskog kluba. Nakon ulaska u "Zadrugu 6", ušao je u vezu sa Anđelom Đuričić, iako ga je napolju čekala partnerka Ana Ćurčić s kojom je živeo u zajedničkom stanu. Zbog preljube i afera koje su počele vremenom da isplivavaju "nosio" je rijaliti sve do samog finala, a po izlasku su Anđela i on raskinuli jer veza nije imala budućnost. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading