SA DUŠICOM I MILANOM NE PRIČA, A SADA JE SVE POSTALO JASNO: Otkrivena istina o Darkovom ODNOSU sa Anom Radulović!

Autor:

Zadruga

24.11.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se zapitali da li se voditelji "Elite" druže van kamera!

SA DUŠICOM I MILANOM NE PRIČA, A SADA JE SVE POSTALO JASNO: Otkrivena istina o Darkovom ODNOSU sa Anom Radulović!

Foto: ATA Images

Rijaliti "Elita" je svakog dana sve burniji, ali ne izazivaju samo učesnici haos. Odlazak voditeljke Dušice Jakovljević otkrio je mnogo toga o odnosima između kolega, kao i povratak Milana Miloševića, koji je priznao da je ostao u kontaktu samo sa Anom Radulović.

Darko Tanasijević je nedavno priznao da se sa Dušicom nije čuo otkad je napustila Pink, dok sa Miloševićem već neko vreme nema komunikaciju. Mnoge je zanimalo u kakvim je odnosima sa drugim kolegama, a večeras je pokazao da su Ana i on prijatelji i van kamera "Elite".

Naime, njih dvoje su se uslikali u noćnom provodu u prisnom položaju, a fotografiju objavili na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Radulović i Darko Tanasijević

U nastavku se možete podsetiti kako je Darko komentarisao svoje kolege. Na pitanje koga više voli, Anu ili Ivanu Šopić, odgovorio je sledeće:

- Ni jednu, ni drugu, ko su mi i šta njih dve da bih ih voleo? Šalim se! Ivanu, moram da priznam, što je očekivano i normalno. Duže je znam, duže se družimo i radimo zajedno. Ivana je ozbiljan kliker, ozbiljna baraba i posebna zbog mnogo čega, teško je ne voleti je. S druge strane, Ana se od ove sezone priključila našem timu, jako je prijatna, druželjubiva, draga, dopada mi se njena energija i super zajedno radimo i družimo se. Sviđa mi se što grize, što je posvećena i kolegijalna - ispričao je on, piše "Star".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević

O POVRATKU MILANA MILOŠEVIĆA

- Pozdravljam sve odluke Milice i Željka Mitrovića. To je njihova odluka, njihova stvar i ja im apsolutno verujem. Ko god došao, dobrodošao, pa tako i Milan. Svakog od nas publika voli zbog nečega, neke specifičnosti i posebne energije. Super radi to što radi, pozdravljam i nemam ništa protiv, a sve i da imam, ko me pita. Šalu na stranu, mislim da je "Elita" svakako na dobitku što je i on sada deo tima - rekao je Darko, pa se osvrnuo na loš odnos sa Miloševićem:

- Ne bih ja to tako definisao, niti znam otkud te priče. Svi znaju da sam uvek poštovao kolege, nikada se nisam upuštao ni u kakve kolegijalne, estradne i medijske ratove, niti sam na negativan način komentarisao nekoga od njih. To ja ne radim, nije moj manir, nisam takav lik. Ne bih rekao da nismo okej, već, prosto, nismo u kontaktu. Nemamo komunikaciju, ne družimo se, nismo bliski, što se ni u jednom trenutku na negativan način neće odraziti na naš posao i saradnju. Nisam ga video sigurno otkad je otišao sa Pinka, tome će uskoro godinu dana, a ni sada otkad se vratio, to je sve. Nikakav problem nemam sa njim, a verujem da nema ni on.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Dušica Jakovljević

O OTKAZU DUŠICE JAKOVLJEVIĆ

- Nismo se čuli. Telefon mi se usijao tada kada se to desilo, ali ću ponoviti ono što sam i tada rekao - neću da komentarišem tuđe poslovne odluke. Sve se izdešavalo prebrzo, preko noći, otišla je i eto, nismo se čuli - kaže Darko i dodaje:

- Svakako da jesam bio baš iznenađen. Godinama smo radili zajedno, družili se, što bi narod rekao, zajedno smo pojeli kilo soli, bili jedno za drugo tu u nekim lepim i ne tako lepim trenucima. Mnogo je lepih uspomena, sjajnih trenutaka, i poslovnih i privatnih, i to je nešto što će me uvek vezivati za nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading