OGLASIO SE PRETUČENI BIVŠI ZADRUGAR: Glava mu u zavojima, a lice DEFORMISANO OD BATINA - pogledajte JEZIVE SLIKE! (FOTO)

Autor: O. B. / A. N.

Zadruga

22.11.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika došla u posed fotografija, ovako izgleda bivši zadrugar nakon stravičnog prebijanja!

OGLASIO SE PRETUČENI BIVŠI ZADRUGAR: Glava mu u zavojima, a lice DEFORMISANO OD BATINA - pogledajte JEZIVE SLIKE! (FOTO)

Foto: Privatna Arhiva

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se informacija da je bivši zadrugar, Stefan Mihić brutalno pretučen tokom prethodne noći. On je dobio stravične batine, a kako se piše, iza toga stoji kriminalna grupa.

Naš portal došao je u posed eksluzivnih fotografija, na kojima se vidi da je Stefanu promenjen lični opis i da nakon batina koje je bio ne liči na sebe. Stefanu je glava uvijena u zavoj, a ispod očiju ima podlive.

- Nisam u stanju trenutno da pričam. U bolnici sam, tek me čeka operacija nosa, jer je napukao - rekao je kratko Mihić za Republiku. 

U galeriji možete pogledati fotografije Stefana Mihića do kojih smo došli u posed. 

Inače, kako je jedan profil na Instagramu otkrio Stefan je noćas dobio brutalne batine. 

Stefan Mihić otet i brutalno pretučen noćas u Srbiji od strane kriminalne grupe. Maltretiran je četiri sata i na kraju bačen na ulicu go. Pronašla ga je jedna žena i odvela u bolnicu. Trenutno se nalazi na operaciji rebara koja su pukla kao i natkolenica koja je napukla - napisala je jedna Instagram stranica koja komentariše dešavanja vezana za rijaiti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading