ŠAH-MAT IZLAGANJE MARKA ĐEDOVIĆA: Uporedio Aneli i Anu Ćurčić, pa Maji ZAPUŠIO USTA, u Beloj kući nastao TAJAC!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović je, tokom podele budžeta, prokomentarisao Aneli Ahmić, pa je uporedio sa Anom Ćurčić.

ŠAH-MAT IZLAGANJE MARKA ĐEDOVIĆA: Uporedio Aneli i Anu Ćurčić, pa Maji ZAPUŠIO USTA, u Beloj kući nastao TAJAC!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tv Pink

Marko Đedović izabran je za ovonedeljnog vođu, pa je došla na red njegova podela budžeta, a Đedović je već iskusni rijaliti igrač, pa je redom komentarisao ukućane i njihovo ponašanje.

Posebno se osvrnuo na Aneli Ahmić i njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, a ono što je rekao, sigurno se nije dopalo Maji Marinković:

- Aneli, ti imaš pravo da se boriš za svoje dete. Janjuš je formalno razveden čovek. Razveo se u ''Zadruzi 3''. Ti imaš apsolutno pravo da se zaljubiš u koga želiš. Nisi žrtva, po mom mišljenju se ni ne trudiš to da budeš. Ne glumiš finoću, ne govoriš da patiš i kako ne želiš više muškarca da vidiš. Mogla si i ti da glumiš žrtvu, kao bivša žena od Ša i gospođa Ana Ćurčić, koje su patile, a snimale lajvove sa učesnicima rijalitija. Ne trudiš se da budeš ucveljena žena. Volim kad progoviriš i imaš svoj stav. Ne dopada mi se kad ustukneš - kazao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading