"ANELI RADI SVE NA SVOJU ŠTETU, ISPADA NEGATIVAC" Janjuš ne sme da sazna za OVE reči koje je bivša zadrugarka otkrila o Ahmićevoj! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.11.2023

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić otkriva istinu o odnosu Aneli Ahmić i Janjuša!

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je pevačicu i bivšu zadrugarku Marijanu Zonjić, koja je raskrinkala sve moguće afere u rijalitiju ,,Elita 7". 

Marijana se odmah na početku dotakla priče o Aneli Ahmić, te iznela mišljenje da joj se dopada njeno učešće i da joj deluje kao iskrena osoba. 

Foto: Republika TV

Marijana Zonjić i Ognjen Bogdanović

 

- Ne mogu reći da ne pratim, izlazi mi non-stop na Instagramu. Aneli mi je favorit, ona mi je zanimljiva i interesantna osoba, i kao rijaliti igrač, i kao osoba. Simpatična mi je kao osoba, nema veze sa Stanijom, devojka mi je zanimljiva sama po sebi. Nije nametljiva kao ostali, kao rijaliti priča, nego mi deluje kao da sve iskreno radi. Sve radi na svoju štetu, ispada negativac, ali mislim da nije, mislim da je prošla sve i svašta, i bez tog odnosa ima da ponudi sve i svašta - govori Marijana u emisiji ,,Porodice Eltinih i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

 

- Nijedna devojka mi se ne sviđa, Milica Veličković, ni Bora mi se ne sviđa, ne sviđa mi se Anita. Je l' Bojana imala životnu priču? Bila mi je tad favorit, ali posle toga ono sve što je radila, postala mi je antipatična. Da je bila biljka, pobedila bi, ne sviđa mi se ni ona njena Anđela. Celu priču nose stari učesnici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading