"AKO SE POMIRITE, KUPUJEM KONOPAC DA SE OBESIM": Jezivo! Zolu majka Bosa ZAKLELA pred ulazak u "Elitu", ne želi da vidi Miljanu!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

00:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je sinu Lazaru rekla da neće da ga vidi pored Nišlijke, pa sad strahuje jer se i ranije mirio s njom nakon svađa i raskida!

"AKO SE POMIRITE, KUPUJEM KONOPAC DA SE OBESIM": Jezivo! Zolu majka Bosa ZAKLELA pred ulazak u "Elitu", ne želi da vidi Miljanu!

Foto: Printscreen

Učesnik "Elite" Lazar Čolić Zola razgovarao je s majkom pred ulazak na imanje, a kako smo saznali, ona ga je ucenila rečima da će da se ubije ako se pomiri s bivšom devojkom Miljanom Kulić! Čolić se maltene svađao s majkom pre nego što je došao u Šimanovce jer ga je ona na sve načine opominjala da je posluša, da neće imati ništa s Miljanom, koja svaku priliku koristi da mu psuje sve po spisku.

Foto: N. Mutić

Bosa Čolić

- Miljana tokom svađa sa Zolom ne bira reči. Psuje mu sve po spisku, a najviše mu vređa majku jer zna da ga to pogađa. Priča uvek za crnim stolom da je Bosa kurva, da cela Derventa zna s kim je sve spavala, čak je i Zoli jedno vreme pričala da je kopile - priča nam izvor i dalje otkriva kako je Bosa zaklela sina:

- Bosa je rekla Zoli: "Ovaj put ti neću oprostiti ako se pomiriš s Miljanom! Neću da mi se narod smeje kad prođem, neću da mi niko pljuje kuću i sve živo. Majka će sad da te zakune - ako se pomiriš s Miljanom, kupujem konopac i besim se! Meni muka ne treba. Zola je tad počeo da viče na majku i priča da se ježi od takvih reči, pa je na kraju poludeo i rekao Bosi da radi šta hoće. Pričao je da nema šanse da se pomiri s Miljanom, ali da zbog rijalitija i prošlosti koju imaju moraju da budu u nekom kontaktu.

Foto: Republika.rs

Lazar Čolić Zola

Ovo je potvrdio i Zola, koji je detalje razgovora s majkom otkrio kada je u dvorištu razgovarao s Markom Janjuševićem Janjušem i svom odnosu s Kulićkom.

Foto: printscreen/RED TV, ATA Images

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

- Marko, je l' ti veruješ da me je majka klela da se ne pomirim s njom? Je l' veruješ kolika je ta netrpeljivost između njih dve. Moja majka misli da me Miljana kvari, a oboje smo kvarni odranije. Zato smo se dobro i slagali. Rekla mi je kad sam dolazio ovamo da hoće da se besi ako se pomirim s Miljanom. Mislim da to neće da uradi, ali svakako su te reči jezive. Brate, neću da mi majka digne ruku na sebe zbog Miljane, mada svi znaju kakav sam. Možda se nekad pomirimo, ali za sada ne postoje nikakve šanse za to - objasnio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Milivoje

11.11.2023 06:37

Colicu,molim te,pomiri se sa psiho mixy.Pa kad krene da te ganja i bije,onda opet kukaj da te vode u zatvor da mozes da odspavas.Ja sam video glupe osobe,ali kao ovog Colica u zivotu nisam video gluplje stvorenje.Hajde neka mu neko nadje neku zensku u Lazi posto voli psihijatriju.