OSVANUO PRVI ZAJEDNIČKI SNIMAK STANIJE I ASMINA?! Šok i neverica, niko nije mogao ni da zamisli da je Durdžić spreman na ovo!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je zagolicala maštu najnovijim snimkom na Instagramu, svi bruje o ovome.

OSVANUO PRVI ZAJEDNIČKI SNIMAK STANIJE I ASMINA?! Šok i neverica, niko nije mogao ni da zamisli da je Durdžić spreman na ovo!

Foto: shutterstock, printscreen/facebook, E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić su, po svemu sudeći, započeli zajednički život u novom domu u Americi, a čini se da Durdžić na sve načine pokušava starleti da se iskupi za sve što joj je uradio.

Naime, ona je danas objavila snimak, na kom se nazire Asmin, koji usisava. Iako se trudila da ne otkrije sve, pa je fanove upitala da li naslućuju o kome je reč, mnogi su odmah doneli zaključak da je Stanija ponovo sa Asminom i da joj on ispunjava sve želje, kako bi je ponovo ubedio u svoju ljubav.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva, Pixabay.com

 

 

Kako se u Eliti neprestano govori o njima, starleta je želela da zagolica maštu i sve baci u rebus, što joj je pošlo za rukom:

- Ko li to usisava? - napisala je Stanija, pa zagolicala maštu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading