ŽESTOKA GEJ AKCIJA U ELITI: Anđela i Bojana okusile čari jorgan planine, sve puca od STRASTI!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dohvatile se pred punom sobom i budnim cimerima.

ŽESTOKA GEJ AKCIJA U ELITI: Anđela i Bojana okusile čari jorgan planine, sve puca od STRASTI!

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo šokirale su javnost svojom neočekivanom odlukom, nakon spekulacija o njihovom odnosu, ove njih dve su konačnosu pokazale da su prešle granicu prijateljstva i da su postale par.

Bojana i Anđela su iz dana u dan sve bliže, a iako su se tokom cele noći i jutra svađale i jurile po imanju, na kraju su završile zagrljene na garnituri gde su razmenjivale nežnosti. One su u ponedeljak odlučile da svoj odnos podignu na viši nivo i svima stave do znanja na čemu se. Naime, Bojana i Anđela su se uselile u zajednički krevet i spremile sve da završe pod istom posteljinom. 

Blizina i strast je očigledno učinila svoje, pa su Anđela i Bojana noćas odlučile da se prepuste osećanjima i pred punom spavaoj sobom imaju vrelu akciju. Njima nije smetalo što su pojednici cimeri prolazili pored njih i bacali pogled ka krevetu, već su se ponašale kao da su same na celom imanju u Šimanovcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading