ŠOK IZDANJE VODITELJKE ELITE UŽIVO U PROGRAMU: Prekrila lice rukama, a onda pokazala STRAVU I UŽAS!

Autor: P. R.

Zadruga

31.10.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesne scene na početku emisije bacile sve u trans!

ŠOK IZDANJE VODITELJKE ELITE UŽIVO U PROGRAMU: Prekrila lice rukama, a onda pokazala STRAVU I UŽAS!

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka Pinka i atraktivno lice rijalitija "Elita", Ana Radulović, gostovala je u emisiji "Amidži šou", međutim, na samom početku programa, kamera ju je uhvatila u krupnom planu, a prizor je, malo je reći, zabezeknuo javnost.

Naime, Radulovićka je najpre lice sakrila rukama, kako je gledaoci ne bi videli, ali je ubrzo prasnula u smeh, te se obratila voditelju Ognjenu Amidžiću i pokazala da u ustima ima gumenu protezu, kako bi za potrebu emisije odradila jednu igricu.

U studiju je, inače, usledila urnebesna reakcija, a ni voditelj nije ostao ravnodušan na Anin izgled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Veronika

01.11.2023 06:51

Ne mogu da iscekam da vidim tog lika koji gura i stoji iza ove tuke. Prosto da ne verujes kako se od nicega pravi "nesto" . Kada sam je videla da je presisala sve ostale voditeljke i ona intervijuise u Sisa baru smejala sam se na glas. U ovoj zemlji je sve moguce, cak i ono sto nigde nije. Samo da vidim facu njenog obozavatelja!

dušanka

06.11.2023 05:36

@Veronika - svka čast na komentaru...delim mišljenje...nije dorasle ni za radio emisiju, sa svojim kreštavim glasom, načinom oko komentara...nije ni za RED TV...a kamoli za ELITU