FOTOGRAFIJA VODITELJKE ELITE IZ PROŠLOSTI UGLEDALA SVETLOST DANA: Ivana Šopić kakvu do sada gledaoci nikada nisu videli!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija Ivane Šopić kruži internetom, ovakvu je nikada niste videli.

FOTOGRAFIJA VODITELJKE ELITE IZ PROŠLOSTI UGLEDALA SVETLOST DANA: Ivana Šopić kakvu do sada gledaoci nikada nisu videli!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivana Šopić

Voditeljka najgledanijeg rijaliti programa "Elita" koji se emituje na televiziji Pink, Ivana Šopić,  ne libi se da pokaže sve svoje atribute, a i ima čime da se hvali, što vrlo često deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Veoma je aktivna na Instagramu, gde svakodnevno objavljuje fotografije i snimke, a njen najnoviji potez ostavio je mnoge bez teksta.

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Šopić

 

Naime, ona je podelila fotografiju iz prošlosti, pa pokazala kako je izgledala pre tri godine, kada je bila crnka. Komentari su neprestano pljuštali, a njeni fanovi smatraju da je plava kosa njen zaštitni znak.

Međutim, bilo je i onih koji su poručivali voditeljki da joj je neophodna promena i da bi mogla gledaocima prirediti novo iznenađenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
da da

26.10.2023 12:04

To je ova što je spavala sa šestorocom u 4 orci Zadruge pa postala voditeljka...zaista impozantna biografija ...sve idu preko kreveta u Zadruzi za posao Žeksijeve voditeljke..