ZADRUGARKI POISPADALI SILIKONI, JEDVA IH OBUZDALA: Anji Todorović procurio INTIMNI SNIMAK iz telefona!

Autor:

Zadruga

21.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Todorović ponovo intrigira javnost!

ZADRUGARKI POISPADALI SILIKONI, JEDVA IH OBUZDALA: Anji Todorović procurio INTIMNI SNIMAK iz telefona!

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Anja Todorović nedavno je ugradila silikonske grudi, a već sada ih otvoreno pokazuej pred kamerama. Vrlo aktivna na društvenim mrežama, Anja svakodnevno objavljuje provokativne fotografije i snimke, pa su tako ovi kadrovi izazvali lavinu komentara. 

Naime, dok se spremala za noćni život, Anja je snimila video, sređena tiptop, a onda su u jednom trenutku silikoni počeli da prkose zemljinoj teži, pa ih je haljina jedva obuzdala. Snimak je postao viralan, a komentari su se nizali jedan za drugim:

 

- "Baloni ispadoše na sve strane", "Obuzdaj devojko grudi", "Daj s*su da se igramo", "Silikon veći od glave" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, tokom boravka u rijalitiju Anja je otvoreno pričala da će uskoro ugraditi silikone, samo je skupljala dovoljno hrabrosti da ode pod nož, što se desilo pre nekog vremena. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Paradoks

21.10.2023 18:05

Ovo ni rodjena majka ne moze da prepozna koliko fotoshopa i plastike. Snajka za pozeleti.