ANĐELA ĐURIČIĆ ŠALJE TAJNE SIGNALE ZVEZDANU: Jednim potezom bivšeg podsetila na VRELE SCENE iz Zadruge!

Autor:

Zadruga

13.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka novom objavom obradovala fanove njene propale ljubavi sa Slavnićem.

ANĐELA ĐURIČIĆ ŠALJE TAJNE SIGNALE ZVEZDANU: Jednim potezom bivšeg podsetila na VRELE SCENE iz Zadruge!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka i crnogorska starleta Anđela Đuričić jako je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim brojnim pratiocima i fanovima rado deli privatne i poslovne detalje iz svog života kako na Instagramu, tako i na mreži TikTok. 

Njen ljubavni život je uvek bio interesantan i svima je privlačio pažnju, pogotovo otkako je okončala vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koja je počela tokom njihovog učešća u šestoj sezoni "Zadruge". dok je on još uvek bio zauzet. Mnogo se spekulisalo da li ona ima novog partnera i ko bi to mogao da bude, a nedavno se govorilo da je u ljubavnoj priči sa Bilalom Brajlovićem

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Anđela Đuričić

Ona je ponovo iznenadila svoje pratioce novom objavnom, gde je tokom snimka sa svojom drugaricom i influenserkom Vanjom Veljić poznatijom kao Va Vana, usred videa odlučila da oliže viljušku. 

Republika

Foto: Instagram

Anđela Đuričić TikTok

Na društvenim mrežama ovaj potez je mnoge podsetio na momenat kad je Đuričićeva zavodila Zvezdana Slavnića i pokušavala da mu probudi bezobrazne misli, dok ispred njega olizuje viljušku u hotelu na imanju u Šimanovcima. 

Iako mnogima ovo nije privuklo pažnju, fanovi ljubavi Anđele i Zvezdana ovo su shvatili kao tajni znak koji mu Đuričićeva šalje i javno provocra, ali se ona povodom toga nije oglašavala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading