BRUTALAN UDARAC NA MAJU MARINKOVIĆ: Bivši joj preoteo drugarice, osvanule INTIMNE FOTKE sa privatne proslave!

Autor:

Zadruga

08.10.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše drugarice Maje Marinković i bivši dečko zajedno su se provodili na rođendanu nekadašnje učesnice "Zadruge".

BRUTALAN UDARAC NA MAJU MARINKOVIĆ: Bivši joj preoteo drugarice, osvanule INTIMNE FOTKE sa privatne proslave!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša zadrugarka Anja Todorović juče je organizovala proslavu povodom svog 24. rođendana u jednoj vili. Ona se pobrnula da svaki detalj bude posebno dekorisan, a dominirale su bela i roze boja. 

Republika

Foto: ST/V. Lukić

Anja Todorović

Na njenoj proslavi pojavilo se dosta poznatih ličnosti, među kojima je bila starleta Tijana Ajfon i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Bilal Brajlović

Njihov dolazak na Anjin rođendan ne bi provukao toliku pažnju da se Maja Marinković nedavno na društvenoj mreži Instagram nije otpratila sa Anjom, ali i sa Tijanom, koja joj je bila najbolja drugarica. 

Još uvek nije poznato zbog čega su pukla ova prijateljstva, ali mnogi sumnjaju da je Maja otkačila Todorovićevu kad je videla da se druži sa njenim bivšim dečkom Bilalom. 

Bilal i Anja su podelili nekoliko snimaka i fotografija u jako prisnom izdanju, a mnoge zanima šta Maja sad misli o bivšim drugaricama i dečku nakon ovog poteza, koji se na društvenim mrežama komentariše kao namerni udarac na Marinkovićevu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

23.10.2023 19:29

Što je meni ova Maja Marinković odvratna.