PRVI PUT U ISTORIJI RIJALITIJA: Veliki šef pokazao zašto je Elita drugačija od svih sezona Zadruge!

Autor:

Zadruga

02.10.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef obradovao je odabrane učesnike Elite, ovome se niko nije nadao.

PRVI PUT U ISTORIJI RIJALITIJA: Veliki šef pokazao zašto je Elita drugačija od svih sezona Zadruge!

Foto: Shutterstock

Veliki šef je okupio učesnike Elite novim pismom, kojim ih je obavestio o odabranim ukućanima, a odlučio je da tu ne bude kraj iznenađenjima, pa je obradovao pojedince, koji su pokazali iskrenost.

Naime, ukućani koji su pokazali sve iz šteka, zaslužili su status odabranih, kao i sve privilegije, kojih je ove nedelje više nego uobičajeno:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo Velikog šefa

 

- Draga Elito, danas su najvise novca i žetona prikazali: Bebica, kuma, Miona, Anita, Janjuš, Ša, Mika, Sneža, Lakić i Mensur. Osim toga što su doneli sve sto imaju pokazali su i da su najiskreniji učesnici i da nista ne kriju od ostalih. Sa sigurnoscu mozemo da tvrdimo da pojedinci nisu pokazali sve što imaju u svojim štekovima i da su samo dokazali jos jednom ono sto drugi vec pričaju o njima. A s ozbirom na to da Veliki sef ceni iskrenost iznad svega, 10 učesnika koji su se danas prikazali kao najbogatiji ce ove nedelje imati tu cast da budu ODABRANI. A pošto kažu, da para na paru ide, odlucili smo da bogatašima život u kući odabranih bude još bogatiji nego prethodnih nedelja, pa ce oni tokom ove sedmice dobijati svaki dan po tri obroka. Napominjemo da obroke ne smeju deliti ni sa jednim učesnikom koji ovoga puta nije medju Odabranima. Pozdrav, Veliki sef - glasilo je pismo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Andra

02.10.2023 17:33

Bolje se hrane u zatvoru.

Milivoje

03.10.2023 22:59

Sve je namesteno da psiho miljana bude pobednik ove zadruge.Apsolutno su sve namestili od takmicara do desavanja.